Husk Glemt password
sitemap

2013-05-05 : Fødselsdag, søndag
 


Gl. Kirkevej 1
2605 Brøndby
Kontakt osBestyrelsen som valgt på generalforsamlingen 2014.

Formand
Lasse Hjorth
Født 1983

Lasse blev valgt ind i bestyrelsen i 2013, og blev i 2014 valgt som formand. Lasse er et kendt ansigt fra busturene enten som deltager eller busansvarlig, og har i en længere periode stået for busudvalget og har siden sin tilgang fungeret som kontaktperson i bestyrelsen for samme udvalg.

Lasse er derudover ansvarlig for kontorudvalget og repræsenterer også Brøndby Support i Brøndby Supporters Trust.

--

Næstformand
Sarah Agerklint
Født 1981

Sarah blev valgt som suppleant i bestyrelsen i 2009, og blev i 2010 valgt som næstformand. Sarah har i mange år været aktiv på Sydsiden, og er det stadig, og har bl.a. skrevet for Mighty Colors. Sarahs primære arbejdsområde er den aktive fankultur og Brøndbys fanscene, samt kontakt til Hytte/Grill og Aktivitetsudvalg.

Mærkesager er blandt andet bedre vilkår for Brøndby fans, en samlet fanskare, øget fokus på Brøndby Supports muligheder som talerør for alle Brøndby IFs fans, både medlemmer og ikke-medlemmer.

--

Økonomiansvarlig
Jesper Hess-Petersen
Født --

--

Bestyrelsesmedlem 2-årig

Kristian Klinting
Født 1980

Kristian Klinting blev valgt til bestyrelsen i 2008 efter i en årrække at have været engageret i flere udvalg. Kristian Klintings primære arbejdsområder er IT-udvalget og Medieudvalget. Kristian er desuden Brøndby Supports ene repræsentant i Brøndby Supporters Trust.

Større deltagelse på udebaneturene, flere aktiviteter i Hytten og bedre kommunikation til medlemmerne er blandt Klintings mærkesager.

--

Bestyrelsesmedlem - 2-årig

Marcus Hardrup
Født --

Marcus blev valgt ind i bestyrelsen som suppleant i 2012. Fra 2013 som almindeligt bestyrelsesmedlem. Marcus har ansvaret for merchandise. 

-- 

Bestyrelsesmedlem - 2-årig 

Lasse Bauer
Født --

Lasse blev valgt ind i bestyrelsen i 2013. Lasse har tidligere været aktiv for Brøndby Tifo og brugt ufatteligt mange timer i hallerne for at lave endnu en af Brøndby Tifos berømte produktioner. Lasse er Fankoordinator hos Brøndby IF.

--

Bestyrelsesmedlem - 2-årig

Rumle Lynard
Født --

 

--

Bestyrelsesmedlem - 1-årig

Robert Hendel 
Født 1981

Robert blev valgt ind i bestyrelsen som suppleant i 2008. Roberts primære arbejdsområde er Medieudvalget.

Mærkesager er at udvikle Brøndby Supports kommunikation og hæve informationsniveauet. Øget fokus på Brøndby Supports rolle som samlingspunkt for Brøndby IFs fans, medlemmer som ikke medllemer, samt udviklingen af strukturer der kan udfyldes af fansene i fællesskab - som eksempelvis Brøndby Tifo. 

-- 

 28.05.2017 Brøndby IF - FC Nordsjælland Superligaen
Kl. 15:00