Husk Glemt password
sitemap

2013-05-05 : Fødselsdag, søndag
 


Gl. Kirkevej 1
2605 Brøndby
Kontakt osBrøndby IFs fans er uden sammenligning Danmarks mest rejsende fans. Hvor Brøndby IF end spiller, er opbakningen altid stor. Som medlem af Brøndby Support har du mulighed for at komme på tur med ligesindede når Brøndby IF rykker teltpælene op for at underholde tilskuerne i andre landsdele - og i nogle tilfælde kan du ligefrem komme på tur når Brøndby IF spiller hjemme på Brøndby Stadion.

Busturene er samtidig en god lejlighed til at møde andre Brøndbyfans, og ofte fører turene til mange bekendtskaber og livslange venskaber ligesom mange røverhistorier tager deres udgangspunkt i turene.

Så har du det blå-gule blod rullende i årerne skal du naturligvis med Brøndby Support på tur og være med til at føre traditionen videre - at enhver Brøndbyfan med respekt for sig selv har adskillige udekampe på bagen. Der er simpelthen ingen undskyldning for ikke at hanke op i et par venner og få tilmeldt jer Brøndby Supports busture.

 

Billetten er inkluderet i prisen

Som udgangspunkt er billet til kampen inkluderet i prisen på ture til udekampe i Superligaen. Med billetpriserne til udekampene i mente kan det blive til ganske betragtelige beløb der spares - det kan faktisk blive til et sæsonkort set over en hel sæson.

Brøndby Support arrangerer i dag flere forskellige typer busture.

  • Udekampe i Superligaen og pokalturneringen
  • Udvalgte hjemmekampe
  • Ungdomsbusser
  • Party-ture

Brøndby Support arrangerer busture til alle udekampe vest for Storebælt i Superligaen og pokalturneringen, og vi har typisk opsamling i København, Brøndby, Karlslunde, Ringsted, Slagelse og Odense. Turene vil blive slået op på forsiden efterhånden som de bliver sat til salg. Busturene købes i medlemsområdet her på hjemmesiden.

Busture til udvalgte hjemmekampe er et forholdsvist nyt tilbud der dækker over busture fra Jylland over Fyn til Brøndby Stadion. En tur tager i reglen sit udgangspunkt i Nordjylland og samler ellers op ned gennem Jylland og på Fyn, de præcise opsamlingssteder vil fremgå af nyhederne på forsiden efterhånden som turene bliver sat til salg i web-shoppen.

Ungdomsbusser er et tilbud til de unge medlemmer der ofte kører et halvt gear højere end de almindelige busture. Turene følger samme rute som de almindelige busture.

Party-ture dækker over almindelige busture med indlagt fest undervejs. Turene starter tidligere end almindelige busture således at der er tid til at feste igennem i byen hvor kampen spilles. Brøndby Support sørger for at have arrangeret et mødested hvor alle medlemmer af Brøndby Support er velkomne og hvor vi kan være i fred for de lokale.

 

Tilmeld dig busturene - og spar penge med et 3-turskort

For at deltage på Brøndby Supports busture skal du selvfølgelig være medlem af Brøndby Support. Derudover skal du købe en plads på en udebanetur gennem medlemsområdet eller i Brøndby Supports bod under Faxe Tribunen. Er du rimeligt fast deltager på busturene kan du overveje at købe et 3-turskort, der betyder en pæn besparelse i forhold til prisen på 3 x 1 tur.

Et 3-turskort koster 750,- kroner til de almindelige busture og 600,- kroner til ungdomsbusserne, hvilket betyder besparelser på henholdsvis 135 og 150 kroner.28.05.2017 Brøndby IF - FC Nordsjælland Superligaen
Kl. 15:00