Husk Glemt password
sitemap

2013-05-05 : Fødselsdag, søndag
 


Gl. Kirkevej 1
2605 Brøndby
Kontakt osBrøndby Support præsenterer: DJ Skoge & Bassministeriet!

I år er det 25 år siden, at Danmarks fedeste fanklub blev stiftet. Det var i de glade 90’ere, at Brøndby Support var med til at definere den danske fanscene. Skovdahls gule hær stod for mange goder minder og lørdag d. 21. april kan du genopleve 90’er-stemningen i loungen netop opkaldt efter samme legendariske træner. Spillet på banen er det bedste i mange år og nu er der fødselsdagsfest, som hylder foreningens 90’er-ånd. Der bliver med andre ord garanti for god stemning, når DJ Skoge & Bassministeriet skyder gang i efterfesten!

Upcoming navn

Drengene fra Solrød Strand er på kort tid gået fra at sende radio fra PartyZone i Albertslund til at optræde i hele landet. Konceptet er klart – dance fra 90’erne til start 00’erne. DJ Skoge & Bassministeriet livestreamer ofte på sociale medier, hvor fans kan ringe ind og lave shoutouts. Lørdag d. 21. april er turen altså nået til Ebbe Skovdahl Lounge, hvor DJ Skoge & Bassministeriet sætter gang i bassarmen og tager os alle tilbage til tiden, hvor "dommeren var en frø".

Lyder det som noget for dig?

Køb din billet nu og vær med, når vi rejser tilbage til 1993 for at fejre verdens bedste fanklub og hylder årtiet, der satte Brøndby IF på verdenskortet. Arrangementet er åbent for alle Brøndbyfans, men det gælder om at slå til nu, hvis du vil være sikker på en plads. Inden DJ Skoge & Bassministeriet skyder gang i festen vil Brøndbydrengen Sunny Cagara fortrylle alle med en VIP-billet.

Programmet for dagen:
Kl. 17:00 Dørene åbnes for VIP
Kl. 18:00 Middag
Kl. 19:30 Tale
Kl. 20:00 Lodtrækning i lotteriet
Kl. 20:30 1. del af underholdningen starter
Kl. 21:00 Anden del af underholdningen starter
Kl. 21:15 Dørene åbnes til efterfesten
Kl. 03:00 Festen slutter

VIP-billet (BEGRÆNSEDE PLADSER)
Du kan købe en VIP-billet for blot 250 kr. (300 kr. for ikke-medlemmer), som inkluderer velkomstdrink, 3-retters menu med vin doneret fra Taster Wine, lodtrækninger via lotteri samt særlig underholdning, som først vil fortrylle dig og senere få bassen til at pumpe.

Efterfest-billet
Der er et begrænset antal pladser til spisning, men det er muligt at komme efter kl. 21.15 ved køb af en efterfest-billet til 100 kr. (150 kr. for ikke-medlemmer).
 

Køb din billet som medlem her