Husk Glemt password
sitemap

2013-05-05 : Fødselsdag, søndag
 


Gl. Kirkevej 1
2605 Brøndby
Kontakt osDer er ingen tvivl om at interessen for at følge Brøndby på udebane og hjemmebane er stor. Billettos servere blev lagt ned, da Brøndby IF åbnede for billetsalget til mesterskabsslutspillet, og alle billetter til Sydsiden nedre er udsolgt til den sidste kamp i mesterskabsslutspillet, hvor Brøndby med stor sandsynlighed skal have medaljer.
 
Det er ikke kun fans fra Vestegnen, som kommer til at valfarte til Brøndby Stadion. For Brøndby Support sender busser til ALLE hjemmekampene i slutspillet sammen med Brøndby Support Nordjylland til ALLE hjemmekampene i Slutspillet.
 
Brøndby IF bakker op og giver alle busdeltagere en voucher på 20% til Brøndby Shoppen.

For at så mange som muligt kan komme med hjem og støtte drengene har vi valgt at tilbyde særdeles gode priser til vores medlemmer i det jyske og på Fyn til de 5 hjemmekampe. Vi sætter prisen 100 kr. ned, så du som medlem sparer 175 kr pr. tur du tager på i forhold til prisen for ikke-medlemmer. Ligesom vi giver vores medlemmer forkøbsret til busturene, det vil sige at vi starter med kun at sætte turene til salg for vores medlemmer.
 
 

Stadig ikke medlem af Brøndby Support? Her er 6 gode grunde til at melde dig ind i dag:

 1. Regner du med at tage med på mere end 1 bustur i 2018? Hvis du tager med på hjemmebane til 2 busture i slutspillet, er prisen på dit medlemskab betalt af rabatten på 1. bustur. Derfra er det ren gevinst. Normalt er prisforskellen 75 kr. - til mesterskabsslutspillet er det 175 kr. og det er altså per bustur.
  Tager du med til alle 5 hjemmekampe er det altså:
  Medlemskab 175 kr.
  Rabat pr. tur 175x 5 = 875 kr.
  Samlet rabat: 700 kr.
 2. Du er altid sikret kampbillet på Brøndby Supports busture, også dem fra Jylland og Fyn. Prisen for busturen er altså inkl. Kampbillet
 3. Til de rigtigt attraktive ture (og alle hjemmekampe i slutspillet) har du forkøbsret på vores busture
 4. Som medlem af Brøndby Support er du med til, at vi kan støtte Brøndby Tifo samt støtte fanaktiviteter og indsamlinger, som f.eks. projektet med at lukke hullet på Sydsiden, hvor Brøndby Support gav 80.100 kr. i 2017. 
 5. Sammen står vi stærkere. Et stærkt og stort fællesskab gør, at vi kan tale med større vægt, når vi taler med klubben, kommunen, politiet, politikere og mange flere, når vi skal sikre de bedste forhold for alle Brøndby fans
 6. Du får rabat i shoppen. Ikke kun under vores samarbejde med klubben om at lave busture til Slutspillet, men hele året rundt får du 10% rabat i Brøndby Shoppen på Spillerlinjen
Er du blevet overbevist og vil melde dig ind? Bliv medlem idag
 

Turene

Brøndby IF – AC Horsens søndag d. 8. april kl. 16:00

AC Horsens kvalificerede sig til mesterskabsslutspillet som nummer 6, men i mesterskabsslutspillet er ingen kampe ligegyldige. Det er et mulehår og et par mål, som betyder, at vi starter slutspillet på 1. pladsen, så alle kampe tæller. Runden før har FC Midtjylland mødt AC Horsens, mens vi møder AaB, er vi pessimistiske, så er det i runde 28 at 1. pladsen skal genindtages. Er vi positive skal den cementeres til denne kamp. 
 
 

Brøndby IF – fck søndag d. 15. april kl  16:00

Vi behøver vel ikke egentligt ikke at gøre så meget reklame for denne kamp. Kampene mod fck er altid noget specielt. Tifo’erne, stemningen, intensiteten. Som medlem af Brøndby Support har du forkøbsret til turen.
 
 

Brøndby IF – FC Nordsjælland søndag d. 29. april kl. 18:00

Brøndby Support fylder 25 år d. 30. april, og det fejrer vi mod FC Nordsjælland d. 29. april. Brøndby Supports stiftelse d. 30. april 1993 markerer også dansk fodbold fankulturs fødsel, i 90’erne og start 00’erne var det de frivillige i Brøndby Support som skabte rammerne og satte standarderne for stemning og tifo i dansk fodbold. I slut 00’erne og 10’erne har vi været med til at sikre at der fortsat har været de bedste mulige rammer for at løfte stemningen, tifoerne og sikre forholdene for fans i dansk fodbold. 

 
Vi fejrer os selv, vores medlemmer, vores frivillige med ekstra ståhej i Hytten til netop denne kamp, og vi vil så gerne have at vores medlemmer i Jylland og på Fyn har mulighed for at være med.

 
 
 

Brøndby IF – FC Midtjylland mandag d. 14. maj kl. 19:00

Kampen der kan afgøre mesterskabet! Det er 3. sidste kamp i mesterskabsslutspillet, og kampen der kan afgøre hvem der får DM pokalen med hjem. Vi ved godt det er en mandag, men det her må være kampen man SKAL med til.

 
 
 

Brøndby IF – AaB mandag d. 21. maj kl.?

Sidste kamp i sæsonen, sidste kamp i mesterskabsslutspillet, og sidste kamp, hvor vores gode gamle klubhus Hytten har åbent på en kampdag, inden vi til den nye sæson flytter til nye faciliteter.
Det er kampen, hvor Brøndby IF forhåbentligt får medaljer om halsen. Sydsiden nedre er allerede udsolgt, og flere afsnit på stadion er tæt på. Vil du være sikker på at fejre sæsonen med dine medfans, så tag med os på hjemmebane.

Salg til denne tur kommer senere29.03.2019 BRØNDBY IF - OB Superligaen
Kl. 19:00
04.04.2019 BRØNDBY IF – AAB Pokalturneringen
Kl. 19:30
08.04.2019 FCN – BRØNDBY IF Superligaen
Kl. 19:00
14.04.2019 BRØNDBY IF – fck Superligaen
Kl. 16:00
18.04.2019 ESBJERG FB – BRØNDBY IF Superligaen
Kl. 16:00