Husk Glemt password
sitemap

2013-05-05 : Fødselsdag, søndag
 


Gl. Kirkevej 1
2605 Brøndby
Kontakt osNår Ebbe Skovdahl Lounge næste lørdag slår dørene op til Brøndby Supports 25 års fødselsdag, bliver det med underholdning i verdensklasse. Sunny Cagara leverer et uforglemmeligt show og sætter samtidigt en ny standard for tricktyveri på Vestegnen.

 

Ægte Vestegnsdreng

Sunny Cagara er selv fra Brøndby og er storebror til den tidligere Brøndbyspiller Dennis Cagara. Den talentfulde tryllekunstner har bl.a. optrådt i London, Barcelona, New York, Las Vegas og Skælskør. Herhjemme er Sunny meget eftertragtet og har optrådt for mange større virksomheder. Sunny Cagara leverer et originalt show med charme og humor som i den grad fanger publikum.

 

Lyder det som noget for dig?

Køb din VIP-billet nu og vær sikker på at opleve Danmarks bedste tryllekunstner slå sig løs i Ebbe Skovdahl Lounge. En VIP-billet sikrer dig samtidigt også adgang til efterfesten hvor DJ Skoge & Bassministeret tager dig tilbage til de glade 90’ere.

 

Programmet for dagen:

Kl. 17:00 Dørene åbnes for VIP

Kl. 18:00 Middag

Kl. 19:30 Tale

Kl. 20:00 Lodtrækning i lotteriet

Kl. 20:30 1. del af underholdningen starter, med bl.a. Sunny Cagara

Kl. 21:00 Anden del af underholdningen starter med bl.a. Dj Skoge og Bassministeriet

Kl. 21:15 Dørene åbnes til efterfesten

Kl. 03:00 Festen slutter

 

VIP-billet (BEGRÆNSEDE PLADSER)

Du kan købe en VIP-billet for blot 250 kr. (300 kr. for ikke-medlemmer), som inkluderer velkomstdrink, 3-retters menu med vin doneret fra Taster Wine, lodtrækninger via lotteri samt særlig underholdning, som først vil fortrylle dig og senere få bassen til at pumpe.

 

Efterfest-billet

Der er et begrænset antal pladser til spisning, men det er muligt at komme efter kl. 21.15 ved køb af en efterfest-billet til 100 kr. (150 kr. for ikke-medlemmer).

 

 

Køb din billet som medlem her

Køb din billet som ikke-medlem her