Husk Glemt password
sitemap

2013-05-05 : Fødselsdag, søndag
 


Gl. Kirkevej 1
2605 Brøndby
Kontakt osNår Brøndby IF søndag d. 29. april kl. 18.00 får besøg af FC Nordsjælland i den 6. kamp i slutspillet fejrer Brøndby Support også fødselsdag. Det betyder, at alle medlemmer af Brøndby Support har mulighed for at komme gratis ind til kampen.

Benyt muligheden for at komme på stadion, tage i Hytten og nyde foråret sammen med fællesskabet. Har du allerede billet eller sæsonkort, så inviter en ven med, og introducer dem til danmarks bedste fans.

 

Gratis kamp og 25 års fødselsdag

Udover gratis kamp for alle medlemmer, så byder dagen også på fejring af Brøndby Supports 25 år fødselsdag i Hytten med bl.a. dobbelt-op, live musik og lodtrækning af fede præmier som fx et gavekort på 3.000 kr. til Apollo Rejser eller en middag for 2 på Restaurant Köd. Alt sammen noget, vi løfter sløret for i ugen op til.

 

Hvordan kommer du så gratis til denne kamp?

Du skal selvfølgelig være medlem. Modsat tidligere år, kan du i år ikke bruge dit medlemskort, men skal i stedet bruge den voucher-kode, som du får adgang til inde på medlemsområdet og bestille billetten inde på Billetto. 

Der er sidste frist for bestilling fredag d. 27. april kl. 10:00, herefter frigives de resterende billetter til alm. salg hos Brøndby IF.

Brøndby Supports medlemmer har gratis adgang til Sydsiden eller Nord-tribunen (J.Jensen tribunen) 

Vi ses til gratis-kampen og fødselsdag mod FC Nordsjælland

Brøndby Support 

 

Endnu ikke medlem? Meld dig ind her!

Som medlem støtter du Brøndby Support og Brøndby Tifos arbejde for den positive fankultur og opnår også en række fordele såsom: 1 årlig kamp med gratis adgang, rabat i Brøndby Shoppen samt rabat i Hytten og på busturene. 24.02.2019 Brøndby IF - Randers* Superligaen
Kl. 15:00
10.03.2019 Brøndby IF - Aab* Superligaen
Kl. 15:00
03.04.2019 OB - Brøndby IF* Superligaen
Kl. 15:00