Husk Glemt password
sitemap

2013-05-05 : Fødselsdag, søndag
 


Gl. Kirkevej 1
2605 Brøndby
Kontakt osFør og efter kampen mod FC Nordsjælland fejrer vi Brøndby Supports 25 års fødselsdag i Hytten med dobbelt-op, live musik, lodtrækning og taler.

25 år med Brøndby Support

Igennem 25 år har Brøndby Support været med hele vejen igennem opture og nedture, mesterskaber og kriser. Vi har lavet mange fantastiske medlemsblade, der oplyste og underholdt medlemmerne i en tid, hvor alt ikke bare kunne findes med et par klik med musen. Vi har lagt grundstenene til, at Sydsiden er den legendariske tribune, som den er i dag. Vi startede Tifo-gruppen op og sidenhen stiftede vi Brøndby Tifo. Vi har været med til at gøre Brøndbyfans berømte i hele landet og i hele Europa, men intet af det, har vi kunnet gøre alene. Brøndby Support er ikke blot en formand, en bestyrelse på 9 mand, 1 ansat og 50 frivillige. Brøndby Support er alle vores medlemmer, både nuværende, gamle og dem vi får i fremtiden.

 

Vær med til at fejre Brøndby Support

Hvert år gør vi noget ekstra ud af kampdagen, når vi fejrer fødselsdag, men i år skruer vi op for festliighederne. Det gør vi bl.a. med en scenevogn stillet til rådighed af NTG Nordic A/S, herfra kan du opleve musik af Dødspoppatruljen før kampen, som for alvor sparker gang i festen fra kl. 14.00. Nogle vil måske kunne huske Dødspoppatruljen, som også spillede til vores 20 års fødselsdag, og i den grad sparkede gang i festen til stor begejstring for alle deltagerne.

Der vil i løbet af dagen være taler af formand Lasse Hjorth og Brøndby IF.  Vi vil også benytte den særlige dag til at udnævne et par nye æresmedlemmer, vi håber mange vil være tilstede for at hjælpe os med at hylde de ganske særlige frivillige, som har været en stor del af foreningen og de frivillige som idag gør Brøndby Support til noget særligt.

Dette års lodtrækning har også nogle særlige præmier, du har bl.a. mulighed for at vinde et gavekort til Apollo Rejser på 3.000 kr, gavekort til Restaurant Köd eller Ragazzi, ligesom vi udlodder 1 af vores særlige Brøndby Champagne.

De ekstra fede præmier har kun kunne lade sig gøre fordi Brøndby IFs sponsorafdeling har hjulpet os, så en stor tak til dem. Ligesom der skal lyde en stor tak til Carlsberg for at sponsorere 300 øl, så festen ikke løber tør.

 

Program for dagen

Kl.13.00 Hytten og Grillen åbner
Kl. 13.00 Dobbelt-op på fadøl, somersby og sodavand for medlemmer af Brøndby Support 
Kl. 14.00 Dødspoppatruljen indtager scenen
Kl. 14:30 Tale ved formand Lasse Hjorth
Kl. 15.00 Tale ved Brøndby IF
Kl. 15.15 Døspoppatruljen indtager scenen igen
Kl. 15.45 Udnævnelse af æresmedlemmer
Kl. 16.00 Lodtrækning på klippekort
Kl. 16.15 Dødspoppatruljen indtager scenen for sidste gang i dag
Kl. 17.15 Hytten lukker pre-match festen og vi går på stadion
Kl. 18.00 - 19.45 Brøndby IF - FC Nordsjælland
Kl. 20.00 Hytten åbner
Kl. 20.00 DJ Fuller indtager scenen og sørger for at festen forsætter
Kl. 23.00 Hytten lukker 

Festen er for alle, medlemmer og ikke-medlemmer, men lodtrækningerne foregår på klippekort som kun sælges til medlemmer af Brøndby Support 


--

Kom forbi og få stillet sulten i Grillen før kampen
Der vil til denne kamp være mulighed for at købe diverse mad fra Grillen før kampen. 

Hytten/Grillen drives af engagerede frivillige kræfter, der gør alt de kan for, at din oplevelse i Hytten bliver helt i top. 


Salg af Brøndby Support merchandise
Det vil være muligt, at købe merchandise i Hytten - både før og efter kampen samt i boden under Sydsiden. 

Bl.a. kan du købe en af de fede bøllehatte med påskriften "VESTEGNEN", en gul Vilfort Park T-shirt eller en af vores særlige Jubilæumschampagner.
Du kan se meget mere om Brøndby Supports merchandise her.

 

 --

Opladning af telefon, garderobe samt print af kampbillet:

Du kan få opladet din telefon i Hytten, få opbevaret jakker, tasker eller lignende i vores garderobe samt få printet din kampbillet. Dette koster hver især 1 klip på et klippekort eller 20 kr.

MobilePay i Hytten:
Du kan nu betale med MobilePay i Hytten. Denne dag vil der således være følgende muligheder for betaling i de 3 barer:
IndendørsbarenKontanter, dankort og MobilePay
UdendørsbarenKontanter og MobilePay
GrillenKontanter, dankort og MobilePay

Du kan se de aktuelle priser i Hytten her.

Hytten - stedet hvor Brøndbyfans mødes
Hytten er stedet hvor Brøndbyfans mødes. Her kan der hygges og lades op og ned sammen med andre Brøndbyfans. Priserne er yderst fornuftige og i barerne og i Grillen bliver du mødt af frivillige og engagerede med-fans, som vil gøre deres til, at dit besøg i Hytten bliver helt i top. Du finder Hytten på Gammel Kirkevej 1, blot 150 meter fra Brøndby Stadion.

Med klippekort spares der penge
Medlemmer af Brøndby Support sparer penge på mad- og drikkevarer samt får mulighed for at deltage i lodtrækninger om fede præmier 1-2 gange årligt. Et klippekort med 10 klip koster 125 kr. og kan købes i baren. For et klippekort kan du fx købe 5 øl eller 10 vand - og selv bestemme hvor mange du køber af gangen - Klippekort kan selvfølgelig også bruges til mad fra Grillen.

Indmeldelse i Brøndby Support
I Hytten kan du selvfølgelig melde dig ind og spare penge på mad- og drikkevarer allerede på dagen. Dette foregår i indendørs-baren.

Vi glæder os til at se medlemmer som ikke-medlemmer i Hytten - både før og efter kampen.

Vi ses i Hytten!

Brøndby Support

Endnu ikke medlem? 29.03.2019 BRØNDBY IF - OB Superligaen
Kl. 19:00
04.04.2019 BRØNDBY IF – AAB Pokalturneringen
Kl. 19:30
08.04.2019 FCN – BRØNDBY IF Superligaen
Kl. 19:00
14.04.2019 BRØNDBY IF – fck Superligaen
Kl. 16:00
18.04.2019 ESBJERG FB – BRØNDBY IF Superligaen
Kl. 16:00