SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

liulindberg

10.07.2020, 08:47
 
Synes godt om (17)
Synes ikke om (2)

BIF - FCN nedtakt (SydSiden Online)

4-0 sejr over FCN og... ingen nedtaktstråd. Ingen positivitet. Intet håb. Lad os se om vi ikke kan gøre en lille smule ved det.

Schwäbe - 7 - Redder straffe, holder buret rent, har en god fod med i opspillet til 2-0 og tager det han skal tage. Måske burde det give 10 men straffesparket var pivringe sparket og han forærer FCN bolden på kanten af feltet, hvilket skaber en farlig situation. Derudover sparker han generelt dårligt væk, når han er det mindste presset og mangler fortsat at dominere sit felt.

Bruus - 10 - Han ejer bare den wingback, krydrer det med en assist og holder "Neymar" fuldstændig ude af kampen (og blev pillet ud efter 60 min). Blev overhalet af Uhre til sidst som MoM IMO, men klart én af de bedste på banen. Glæder mig til, han får fysik til at spille 90 min uge efter uge. 3 år ekstra til ham, og så er det slut med projekt Gammelby. Vi har kun plads til én multiback i truppen og tror Mensah vil være bedre til den rolle.

Hermannsson - 2 - Er som sædvanligt usikker, for langsom i sine handlinger og giver et fuldstændigt unødvendigt straffe væk. Spiller vel kun fordi, vi håber, vi kan sælge ham. Kan ligeså godt have Skipper til at løbe rundt derinde, hvis det bare handlede om at spille fodbold.

Maxsø - 7 - Bundsolid og gør stort set alt rigtigt uden at levere noget ekstraordinært. Gør dog alle omkring ham bedre, og det er hvad en anfører skal.

Jung - 7 - Lidt det samme som Maxsø og havde han bare en venstrebenet back at spille op imod, kunne den venstreside blive ligeså godt som Bruus har gjort højre til. Skal dog nok sælges, så venstresiden skal genskabes fra scratch.

Mensah - 4 - Var ikke udset til at skulle starte og kunne tydeligvis ikke holde til meget. Står dog nogenlunde defensivt med Jung som backup, men leverer ikke meget offensivt.

Frendrup - 7 - Laver mange gode ting og lidt færre dårlige ting. Han kæmper og kæmper men kommer i sin iver nogle gange for højt op i banen, hvor han bliver overspillet. Tilgengæld erobrer han den også et par gange og skaber nogle gode muligheder. Var godt nok nervøs, da han røg ned på backen, fordi han nemt kunne blive overløbet, men det løste han flot.

Radosevic - 4 - Gør bare ikke nok med tanke på, at han skulle være en af stjernerne på holdet. Væk med ham igen.

Tibbling - 10 - Mål og halv ophavsmand til 2-0 målet og generelt en kilde til offensiv uro. Kunne han dog bare forløse det potentiale mod andre modstandere også!

Lindstrøm - 4 - Han gør egentligt alt det rigtige, som man kan forvente fra en angriber men men men han skal jo score to mål! Derudover skal han udvikle et bedre blik for sine medspillere i stedet for at drible sig selv ind i tre mand og få sine skud blokeret. Jeg er dog meget optimistisk med at få hans potentiale forløst.

Uhre - 13 - Okay man må ikke give 13 men så 12 da. Hattrick og assist. Mere kan man ikke forlange, men dertil leverede han også en god defensiv præstation og var en god opspilstation. Problemet mod f.eks. FCM, FCK, og AGF er, at han ofte bliver ædt af større og stærkere forsvarer, og derfor skal han bruges forskelligt alt efter modstanderen og man ikke regne med, at han som Wilczek kan bruges som opspilstation mod alle modstandere.

Vigen - 4 - Det samme som Radosevic

Resten UB

NF - 10 - Man kan jo mene, at ligesom Aab's træner har læst os, så har NF læst FCN. Jeg ved godt de ikke kom med det stærkeste mulige hold, men de havde altså flere af deres bedste spillere med som Damsgaard og Kofod. Kan vi nu bare lære at spille os ud af presset som vi gjorde mod FCN så bliver det godt.

Stingaaa

10.07.2020, 09:07

@ liulindberg


Synes godt om (12)
Synes ikke om (1)

BIF - FCN nedtakt

Du er godt nok hård ved Hjortur.......han spiller da en god kamp, set fra min dårlige plads på stadion i går.

Lidt mystisk hvordan spillet med fødderne, som ellers er hans styrke, har kikset for Marvin de sidste to kampe.

Bruus. Han er godt nok dygtig. Helt vild hurtig. Nogengange når man tror han er passeret, så når han tilbage og vinder bolden. Og det overfor en hurtig spiller. At han så er god offensivt med gode indlæg er jo nærmest perfekt. Han blev forhåbentligt ikke skadet?

Rado. Klart dårligste mand i går. Han vinder nogle bolde og fighter skønt, men hans evne til at skille sig af med bolden er simpelthen for ringe.

Uhre. Kunne ligne manden vi skal satse på i angrebet. Han har hele pakken, men frygter selvfølgeligt at det bare er en kort opblomstring.

Ellers en godkendt indsats hele vejen rundt.

liulindberg

10.07.2020, 09:11

@ Stingaaa


Synes godt om (2)
Synes ikke om (1)

BIF - FCN nedtakt

Angående Hjortur så handler det mest om de straffe han begår samt hans til tider langsommelige boldomgang inde i feltet hvor modstanderen sniger sig op på ham bagfra. Det ødelægger hurtigt indtrykket af en ellers godkendt indsats.

Enig angående Rado.

D.D

10.07.2020, 09:35

@ liulindberg


Synes godt om (2)
Synes ikke om (1)

BIF - FCN nedtakt - tilskuertallet?

Er der nogen, der kan forklare mig, hvorfor der ikke var flere på stadion?
Der var officielt 8.000 billetter til salg - og der var åbenlyst store afsnit, hvor der ikke var solgt en eneste. 5.000 tilskuere er pinligt i Brøndby IF.
Jeg er med på, at det er sommerferie og en hverdagskamp, men selv under samme omstændigheder uden corona, havde vi haft flere mennesker på stadion. Sidste år havde vi torsdag den 11. juli over 10.000 på stadion.
Så er det corona, der holder folk hjemme? Var det virkelig så besværligt at købe billetter? Er det for besværligt at komme til og fra stadion med corona-restriktioner? Betyder alt det omkring stadion så meget? Betyder lukningen af nedre-syd så meget?

liulindberg

10.07.2020, 09:40

@ D.D


Synes godt om (1)
Synes ikke om (1)

BIF - FCN nedtakt - tilskuertallet?

Det gav heller ingen mening for mig. Da vi kiggede på billetter, var der ikke mange ledige, så der er noget der ikke hænger sammen.

Returnofthemack

2730 Lykke,
10.07.2020, 09:58

@ liulindberg


Synes godt om (8)
Synes ikke om (2)

BIF - FCN nedtakt

Meget enig i karaktererne, men vi bliver simpelthen nødt til at se noget stabilitet fra NFs filosofi og bedre præstationer mod andre hold, inden den hellige gral er vel forvaret. Vi har vel ret beset kun præsteret mod netop FCN, som vi traditionelt har et godt tag på, og så pse, som virkelig er ringe i dette slutspil.

De positive ting, jeg tager med mig i går er virkelig Uhre. Han har hele pakken ift. at være den hybridspiller, alle hold kan bruge: høj, god på hovedet, stærk, hurtig og ikke bange for noget som helst, men har bare været notorisk uskarp ind til nu.
Hvis han kan omsætte den fysik og begynde at bombe, vil det være en af de største overraskelser for mig i umindelige tider, for jeg spåede ham absolut ingen chance, da han blev købt og gjorde virkelig nar af købet.
Han må have fortjent at starte inde nu.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

Lunkne

10.07.2020, 10:02

@ liulindberg


Synes godt om (5)
Synes ikke om (0)

BIF - FCN nedtakt

Fair point, du har ret. Grunden til, at jeg ikke havde det store behov for at kommentere på kampen i går var, at mod fcn får vi altid samme type kampe. Det er med andre ord den eneste konstant, i en ellers stor omgang variabler, som det til tider er, at overvære Brøndbys kampe :)

Det er muligvis lidt hyklerisk af mig, når jeg flere gange argumentere for, at vi skal kunne analysere og kommentere den konkrete kamp. Jeg synes bare ikke at kampene mod fcn, er nogle der giver særlig meget perspektiv til fremtiden. Medmindre at vi har spillet sådan i lang tid forinden. Spillerne kan altid sætte sig op til kampene mod fcn, fordi de formentlig er super sjove at spille. Da jeg så Tibbling boltre sig rundt i går, tænkte jeg at "nu er han tilbage, han er minimum 20 mio værd!". Men det kan man bare ikke tillægge særlig meget værdi, for det er måske 1 ud af 7 rigtig gode præstationer fra ham, og så kan han virke helt desorienteret og forvirret i den næste kamp.

Jeg er faktisk 100% enig i din karaktergivning. Jeg var virkelig ikke imponeret af Radosevic. Det er måske heller ikke en kamp, som er skabt til ham. Det går for hurtigt rundt omkring ham.

Fremragende kamp af Uhre, som jeg håber får chancen fremover på bekostning af Mraz.

Men ja, ellers er jeg som sagt helt enig i din karaktergivning.

MBerggreen

Aarhus,
10.07.2020, 10:23
(redigeret af MBerggreen
at 10.07.2020, 11:23)


@ Returnofthemack


Synes godt om (3)
Synes ikke om (1)

BIF - FCN nedtakt

» Meget enig i karaktererne, men vi bliver simpelthen nødt til at se noget
» stabilitet fra NFs filosofi og bedre præstationer mod andre hold, inden den
» hellige gral er vel forvaret. Vi har vel ret beset kun præsteret mod netop
» FCN, som vi traditionelt har et godt tag på, og så pse, som virkelig er
» ringe i dette slutspil.
»
» De positive ting, jeg tager med mig i går er virkelig Uhre. Han har hele
» pakken ift. at være den hybridspiller, alle hold kan bruge: høj, god på
» hovedet, stærk, hurtig og ikke bange for noget som helst, men har bare
» været notorisk uskarp ind til nu.
» Hvis han kan omsætte den fysik og begynde at bombe, vil det være en af de
» største overraskelser for mig i umindelige tider, for jeg spåede ham
» absolut ingen chance, da han blev købt og gjorde virkelig nar af købet.
» Han må have fortjent at starte inde nu.

Nu nævner jeg ingen navne for sammenligningen er ikke fair, men Uhre har de seneste kampe lignet en af mine all time favourite Brøndby-spillere, som fik en ganske flot karriere både i udlandet og på landsholdet. Udviklingen ligner nogenlunde den samme også i forhold til alderen.
Uhre tager slagsmålene i boksen og giver plads til medspillere, han er hurtig og han stærk. Nu mangler vi, at han begynder at præstere kontinuerligt og også score mål mod andre end FCN ;)

liulindberg

10.07.2020, 10:25

@ Returnofthemack


Synes godt om (0)
Synes ikke om (1)

BIF - FCN nedtakt

I princippet enig angående kampene mod FCN, men det er altså ikke hverdagskost, at vi holder nullet to gange i træk mod dem. Seneste gang det skete var i 2015.

Vi skal naturligvis kunne levere stabilt over en længere periode. Skal vi dog være realistiske, så kommer det ikke til at ske før i sæsonen 2021/2022, forudsat vi holder fat i den nuværende strategi.

NF skal levere fremgang i næste sæson, men det kan være vi alligevel ender som nummer 4-6 igen. Derefter skal der medaljer på menuen.

liulindberg

10.07.2020, 10:26

@ Lunkne


Synes godt om (1)
Synes ikke om (1)

BIF - FCN nedtakt

Både ja og nej. Trods alt 5 år siden vi har holdt FCN fra at score to kampe i træk. Vi må leve med variabiliteten en sæson endnu men forhåbentlig med fremgang, så vi kan kæmpe med om medaljer i 2021/2022.

liulindberg

10.07.2020, 10:28

@ MBerggreen


Synes godt om (1)
Synes ikke om (1)

BIF - FCN nedtakt

Vi skal bare erkende at han skal bruges forskelligt alt efter modstanderen. I de fleste kampe er han ikke stærk nok til at være targetman. Men når han møder større og stærkere forsvarer kan han jo løbe fra dem.

Så vi skal forvente de rette ting fra ham og f.eks. ikke forvente han leverer som en targetman mod FCM eller FCK.

MBerggreen

Aarhus,
10.07.2020, 10:47

@ liulindberg


Synes godt om (1)
Synes ikke om (1)

BIF - FCN nedtakt

» Vi skal bare erkende at han skal bruges forskelligt alt efter modstanderen.
» I de fleste kampe er han ikke stærk nok til at være targetman. Men når han
» møder større og stærkere forsvarer kan han jo løbe fra dem.
»
» Så vi skal forvente de rette ting fra ham og f.eks. ikke forvente han
» leverer som en targetman mod FCM eller FCK.

Han skal bare bruge masser af tid i træningslokalet henover sommmeren. Uhre kan løbe fra de fleste spillere i superligaen, og så hurtigere forsvarsspillere. Han er den spiller i vores trup, der har fået målt højeste topfart.

Edit: og faktisk kun overgået af Kamal-Deen i hele ligaen.

liulindberg

10.07.2020, 11:17

@ MBerggreen


Synes godt om (0)
Synes ikke om (2)

BIF - FCN nedtakt

Det er jo en balance for med mere vægt bliver han også langsommere. Lige nu er han lidt en hybrid og man kan argumentere at vi allerede har to hurtige i Hedlund og Lindstrøm. De er nok også hurtigere end Uhre på de første meter hvilket jo ofte er afgørende.

Skal han blive en targetman a'la Kamil skal der bestemt lægges på og det er måske det rigtige og det vi for alvor mangler i angrebet.

MBerggreen

Aarhus,
10.07.2020, 11:22

@ liulindberg


Synes godt om (1)
Synes ikke om (1)

BIF - FCN nedtakt

» Det er jo en balance for med mere vægt bliver han også langsommere. Lige nu
» er han lidt en hybrid og man kan argumentere at vi allerede har to hurtige
» i Hedlund og Lindstrøm. De er nok også hurtigere end Uhre på de første
» meter hvilket jo ofte er afgørende.
»
» Skal han blive en targetman a'la Kamil skal der bestemt lægges på og det er
» måske det rigtige og det vi for alvor mangler i angrebet.

Synes bestemt ikke Kamil kan betragtes som targetman, men lidt en langsommere hybrid, som Uhre, bare noget mere træfsikker.

vegaz

E-mail

10.07.2020, 11:52

@ liulindberg


Synes godt om (5)
Synes ikke om (1)

BIF - FCN nedtakt

Det er så befriende at have fået en back, som kan lave et ordentligt indlæg. Det har vi vel ikke haft de sidste 10 år og så ovenikøbet egen avl.

Jeg har også været efter Uhre, men han har virkelig været stærk de seneste kampe. Håber det fortsætter.
Jobbe skal til at gribe de chancer han får for ellers ryger han på bænken igen. Det er ikke godt nok at han ikke scorer (eller i det mindste rammer målet) og at han har så dårligt et syn for sine medspillere.

Enig med Hjortur og Rado, de er ikke gode nok og skal væk.

liulindberg

10.07.2020, 12:31

@ MBerggreen


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

BIF - FCN nedtakt

Måske ikke i helt klassisk forstand men kombinationsspiller eller hurtig var han heller ikke.

liulindberg

10.07.2020, 12:32

@ vegaz


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

BIF - FCN nedtakt

Ja man tror næsten ikke sine egne øjne var gang man ser et ordentligt indlæg ;).

Han havde dog også en gevaldig skævert senere i halvlegen.

eps

10.07.2020, 12:51

@ D.D


Synes godt om (0)
Synes ikke om (1)

BIF - FCN nedtakt - tilskuertallet?

Var sikker på der ville blive udsolgt i går. Har selv sæsonkort, men valgte ikke at udnytte min forkøbsret, da jeg syntes det skal være de mest aktive fans der kommer i disse tider, og jeg er bestemt ikke en af dem der synger højest.

Knop

Hjemmeside

10.07.2020, 13:25

@ eps


Synes godt om (4)
Synes ikke om (0)

BIF - FCN nedtakt - tilskuertallet?

Årsagen til at man ikke åbner nedre sydside, er jeg netop fordi, at de mest stemningsskabende tilskuer ikke kommer ind i øjeblikket, da de ikke kan få lov til at stå op og synge i hele kampen. Den måde, som de fantastisk er med til, at få stemningen op at ringe, det må vi vente lidt på endnu.

Dog synes jeg, at stemningen var bedre end forventet i går, og jeg synes, det var dejligt at være tilbage på stadion :-)

mimor

10.07.2020, 13:35

@ Knop


Synes godt om (0)
Synes ikke om (2)

BIF - FCN nedtakt - tilskuertallet?

udfordringen kommer med undskyldningen om at de spillerne ikke kan spille flere kampe i træk, deraf udskiftninger hele tiden.
Men NF fat det nu. jung skal ikke være wingback, han er for god en fodboldspiller til at stå derude, og vi har set med de andre forsvarsspillere, at de ikke har tilnærmelsesvis de samme evner med bolden
så ser det altså godt ud med Frendrup og Vigen og gerne tibbling/corlu når han kommer. evt gerne Fisker. Drop rado som bare er for dårlig med bolden eller Slimane som ikke kan bevæge sig ret hurtigt
i angrebet er der ingen grund til at bruge mere tid på Mraz, han er uhyggelig ringe i forhold til f.eks Uhre, så lige nu har tur i den, hvilket Mraz ikke har fået, selvom han har mange starter
Håber også NF kan se det skal være Bruus istedet for Gammelby, selvom det ikke undrer mig hvis holdopstillingen mod FCK hedder
Marvin-JMG-HH-Maxsø-Rosted-Jung- Frendrup- Rado- Slimane- Mraz- Hedlund

Jeller

10.07.2020, 13:46

@ D.D


Synes godt om (3)
Synes ikke om (3)

BIF - FCN nedtakt - tilskuertallet?

» Er der nogen, der kan forklare mig, hvorfor der ikke var flere på stadion?
» Der var officielt 8.000 billetter til salg - og der var åbenlyst store
» afsnit, hvor der ikke var solgt en eneste. 5.000 tilskuere er pinligt i
» Brøndby IF.
» Jeg er med på, at det er sommerferie og en hverdagskamp, men selv under
» samme omstændigheder uden corona, havde vi haft flere mennesker på stadion.
» Sidste år havde vi torsdag den 11. juli over 10.000 på stadion.
» Så er det corona, der holder folk hjemme? Var det virkelig så besværligt at
» købe billetter? Er det for besværligt at komme til og fra stadion med
» corona-restriktioner? Betyder alt det omkring stadion så meget? Betyder
» lukningen af nedre-syd så meget?

Mit bud er at der er mange årsager. Du nævner selv nogle af dem.
- sommerferie hvor folk er i udlandet eller i sommerhus
- det er en hverdagskamp hvor folk har andre forpligtigelser.
- der har ikke været god forberedelse, så folk har ikke kunne planlægge det i god tid.
- det fællesskab man ser fodbold med er på ferie (venner, familie osv.)
- man kunne ikke nemt købe billetter i et større fællesskab af venner som ikke har årskort (inden der blev åbnet)
- meget sent får alle lov til at købe billetter.
- oplevelsen er noget helt andet når man ikke kan sidde en forsamling af venner tæt på hinanden og snakke
- oplevelsen er noget helt andet når stemningen ikke kan leveres organiseret.

I mine øjne er der mange forhindringer i en en tid hvor mange er væk.

---
08-12-2016 - Plaffemedisteren (12:53): Jeller prøver at reformere skakten. Han er en ung Martin Luther
21-12-2016 - WM (17:44): Jeller er i gang med at reformere skakten nu som den yngre Klaus Riskjær

liulindberg

10.07.2020, 14:43

@ mimor


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

BIF - FCN nedtakt - tilskuertallet?

Nu må hverken Mraz eller Hedlund spille mod FCK så angrebet bliver der ikke ændret på. Hvis Gammelby er klar tror jeg han spiller. Så er det hvor klar Bruus er der afgør om han spiller i højre eller venstre side.

vegaz

E-mail

10.07.2020, 14:52

@ liulindberg


Synes godt om (4)
Synes ikke om (0)

BIF - FCN nedtakt

Det skal der også være plads til, de andre vi har laver jo skæverter hver gang...

dalllmand

10.07.2020, 15:15

@ MBerggreen


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

BIF - FCN nedtakt

»
» Nu nævner jeg ingen navne for sammenligningen er ikke fair, men Uhre har de
» seneste kampe lignet en af mine all time favourite Brøndby-spillere, som
» fik en ganske flot karriere både i udlandet og på landsholdet. Udviklingen
» ligner nogenlunde den samme også i forhold til alderen.
» Uhre tager slagsmålene i boksen og giver plads til medspillere, han er
» hurtig og han stærk. Nu mangler vi, at han begynder at præstere
» kontinuerligt og også score mål mod andre end FCN ;)

og med en Corlu eller en playmaker med blik for afleveringerne som kan find ham oftere

Haaber meget Corlu bliver en Eriksen type som kan finde medspillerne og faar +10-15 assists per saeson

synes vi mangler saadan en type med 2 staerke 8'er bagved ( Frendrup/Slimane eller Frendrup/Borkeeit) og selvfoelgelig en rigtig venstre Wingback - maaske Dasilva eller vores ven i FCM

tror det kan blive fornuftigt i naeste saeson selvom vi ser unge ud

doc

10.07.2020, 15:46

@ Jeller


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

BIF - FCN nedtakt - tilskuertallet?

Og vi skulle være der senest 1:30 før kamp start

liulindberg

10.07.2020, 15:49

@ doc


Synes godt om (0)
Synes ikke om (1)

BIF - FCN nedtakt - tilskuertallet?

Ah vi kom kl 1710 og mange kom senere så det var ikke så rigidt.

SkitzoAllan

11.07.2020, 08:28

@ liulindberg


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

BIF - FCN nedtakt

Helt enig. De to situationer fra HH gør hans karakter kommer helt i bund, det er bare for ustabilt - eller måske stabilt at han altid laver den slags fuck ups :D

SkitzoAllan

11.07.2020, 08:33

@ liulindberg


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

BIF - FCN nedtakt

Det er da en gammeldags forestilling, at man med vægt bliver langsom. Jo jo, vejer du 120 hæmmer det din fart, og løb over længere distancer samt vægtforøgelse er heller ikke godt. Men se på amerikansk fodbold, der vejer en wr gerne over 100 kg og er 190 høj, de kan skam godt bevæge sig, men her taler vi selvfølgelig sprint

Bif I Blodet

Hjemmeside E-mail

Slagelse,
11.07.2020, 14:35

@ SkitzoAllan


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

BIF - FCN nedtakt

» Det er da en gammeldags forestilling, at man med vægt bliver langsom. Jo
» jo, vejer du 120 hæmmer det din fart, og løb over længere distancer samt
» vægtforøgelse er heller ikke godt. Men se på amerikansk fodbold, der vejer
» en wr gerne over 100 kg og er 190 høj, de kan skam godt bevæge sig, men her
» taler vi selvfølgelig sprint

Vel at mærke en sprint, der bliver gentaget 10-15 gange i løbet af en kamp...

Så ja, er helt enig med dig... Vægt gør dig ikke nødvendigvis langsom

---
Fodbold kan også spilles på amerikansk....

SkitzoAllan

11.07.2020, 17:36

@ Bif I Blodet


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

BIF - FCN nedtakt

Det er ikke en påstand men et fact ;)

liulindberg

11.07.2020, 17:51

@ SkitzoAllan


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

BIF - FCN nedtakt

Ja, jeg er ikke ekspert på området så glad for at lære noget nyt. Så må han ned og løfte nogle vægte!

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
562513 indlæg i 26912 tråde, 12580 registrerede brugere, 417 brugere logget ind(8 registrerede, 409 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^