SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Lars Lehmann

07.08.2020, 08:02
(redigeret af Lars Lehmann
at 07.08.2020, 10:52)
 
Synes godt om (34)
Synes ikke om (8)

Mange bække små - hvis vi vil, så kan vi ..... (SydSiden Online)

Vi har formentlig allesammen været enormt skuffede og målløse over vores tidligere polske anførers ageren i går - en ageren som i min bog i udpræget grad viser mangel på format og indsigt i, hvilken rolle man har som feteret stjerne og rollemodel. For har man trukket en Brøndby trøje over hovedet og samtidig fået tildelt det ansvarsfulde hverv at bære anførerbindet i en klub som Brøndby IF, ja så burde det være åbenlyst, at man selvsagt aldrig ku´ drømme om at lave et skifte til rivalen PS&E. Sådan har Kamil Wilczek det så tydeligvis ikke.

Vores ledelse skal holde fast:
Jeg skal ikke kunne sige, om der har været sonderinger og forespørgsler fra repræsentanter for Kamil Wilczek i forhold til en retur til Vestegnen, men i så fald, vil jeg tillade mig at glæde mig over, at vores ledelse ikke har kastet sig ud i den slags.

For jeg håber vitterligt, at vores ledelse med Jan Bech Andersen, Carsten V. Jensen og Ole Palmå i spidsen, holder fast i, at vi skal fortsætte af det strategiske spor, hvor fokus er på integration af de unge Masterclass talenter i superligatruppen og på banen, ligesom vi skal have skabt endnu bedre økonomisk balance, end tilfældet har været de sidste årtier.

Så kære Jan, Carsten og Ole - hold fast i strategien.

Lad os rykke tættere sammen i bussen kære medfans:
Og til alle jer medfans; lad os rykke endnu tættere sammen i bussen, og så i fællesskab sørge for, at tage nogle yderligere initiativer, som kan gavne Brøndby økonomisk, så vores ledelse med Carsten V. Jensen i spidsen kan få de bedste forudsætninger for at skabe Brøndbys kommende storhold.

Den seneste halvsæson har vist, at der er masser af talent at bygge videre på, og vi har samtidig kunnet konstatere, at prisen per vundne point i superligaen er faldet markant, hvilket er særdeles positivt i forhold til at indfri målet om økonomisk balance.

Men vi har som klub naturligvis brug for, at der kan skabes økonomi til at hente nogle yderligere få dygtige og erfarne spillere udefra, som kan bidrage som støtter og fødselshjælpere i forhold til de Masterclass talenter, som allerede er, eller vil komme op de kommende år i superligatruppen.

Vi er så mange fans, som vil Brøndby IF det bedste, så i mine øjne handler det sgu´ først og fremmest om, at Brøndby IF og vi fans selv får aktiveret den kæmpe fanskare på samme måde, som tilfældet var med Aldrig Alene trøjesalget, Tøm-shoppen kampagnen samt salget af de mange sæsonkort.

Mange bække små vil gøre en kæmpe forskel økonomisk for vores hjerteklub Brøndby IF, for tænk sig, hvad et relativt lille beløb på eksempelvis 40 kr. månedligt fra 35.000 Brøndby fans via en abonnementsordning ville betyde for klubbens sportslige muligheder (16,8 mio. kr.).

Og helt ærligt vil vi ikke allesammen kunne finde eksempelvis 40 kr. om måneden, hvis vi til gengæld kan se, at det skaber nogle større økonomiske muligheder for at tiltrække nogle lidt dygtigere erfarne spillere udefra, samtidig med at der skabes mulighed for at bruge endnu flere ressourcer på transmissionen af talenter fra Masterclass til superligatruppen, så de kan ende med at få succes og efterfølgende generere store transferindtægter. For de fleste er svaret JO selvfølgelig vil vi det.

Jeg ved ikke, hvad der skal til for at et sådan scenarie kunne blive til virkelighed, men jeg forestiller mig da, at det med det rette setup fra klubbens eller fanafdelingens side ville være realistisk. Men indtil vi eventuelt når dertil, så kunne vi jo hanke op i os selv hver især og i fællesskab, og så købe billet til Legendekampen. Det vil dels her og nu kunne generere noget økonomi til klubben, og dels vil vi kunne hylde de ægte Brøndby IF legender. Tænker ikke Kamil deltager den dag, så det bliver med garanti super hyggeligt og sjovt at se og hylde de ægte Brøndby helte og legender.

Så lad os da få en tæller på Brøndby IF´s hjemmeside, og så ellers få købt en hulens masse billetter, så der kan lande en masse ekstra millioner i kassen hos Brøndby IF https://billetto.dk/e/fodbold-mod-corona-billetter-442027

Nickzan

E-mail

Århus,
07.08.2020, 08:32

@ Lars Lehmann


Synes godt om (9)
Synes ikke om (4)

Mange bække små - hvis vi vil, så kan vi .....

Få gang i sådan et Abonnement asap. Det lyder også lidt henad, hvis ikke fanejet, så fan hjulpet i hvertfald.

40,- i måneden med mulighed for at bidrage mere. Sæt i gang. Måske et form for fanmedlemskab af klubben i officielt regi.

---
" Alt er ved det gamle "

Tom Køhlert

mimor

07.08.2020, 10:55

@ Nickzan


Synes godt om (3)
Synes ikke om (24)

Mange bække små - hvis vi vil, så kan vi .....

Tænker sådan noget kan være attraktivt når klubben er i balance, ikke nu, da vi ikke aner hvilke planer CV og JBA har. især CV har enevælge og jeg har ihvertfald personligt ikke lyst til at betale til noget jeg ikke ved noget om.
CV fortæller vi skal spille som Atletico Madrid, hvilket ligger så langt fra Brøndby som det overhovedet kan, selvom han var ude og sige vil skulle fortsætte med presfodbold.
Så fortæller han vi skal lave salg i klubben, det gør han heller ikke. Han forærer vores spillere væk og forlænger med de unge med nye kontrakter, hvilket i sig selv er fint nok, hvis de mangler en. Men CV fornyer som det passer ham.
Fanfavoritten Fisker skal ikke forlænges, da han er fanfavorit, men en Tørnæs bliver der forlænget med. Tænker deres løn ville blive den samme. Men CV vil gøre modsat fansene. Og det kan man ikke modsige, da det er facts.
Han lover også erfarne indkøb, men de må ikke være over 27 år.
Vi kommer til en sommer hvor alt bliver sparet væk, og intet kommer ind.

Og så kommer bomben for nogen. CV siger op og starte i FCK næste sommer, efter at have kørt Brøndby i sænk

Jeller

07.08.2020, 11:07

@ Lars Lehmann


Synes godt om (11)
Synes ikke om (5)

Overførselsindkomst (kontanthjælp)

Tankerne er gode, men hvis de ikke bliver forvandlet til noget langsigtet indflydelse bliver det bare et bidrag til et overforbrug.

Lad folk indbetale fast til en fond der årligt konvertere pengene til ejerskab, så begynder det at give mening.

---
08-12-2016 - Plaffemedisteren (12:53): Jeller prøver at reformere skakten. Han er en ung Martin Luther
21-12-2016 - WM (17:44): Jeller er i gang med at reformere skakten nu som den yngre Klaus Riskjær

Borris83

E-mail

København,
07.08.2020, 19:31

@ Jeller


Synes godt om (7)
Synes ikke om (0)

Overførselsindkomst (kontanthjælp)

Det duer ikke. Hvad skal indflydelse hjælpe? Køb aktier, så får du indflydelse. Men det giver ikke penge i kassen. Klubbens værdi stiger måske bare lidt på papiret hvis efterspørgslen stiger. That is it. Og vi har ansat en dygtig sportsdirektør, og vi skal ikke bilde os ind at nogen af os kan gøre hans arbejde bedre. Jeg er helt klar på at tegne en abonnementsordning eller et fast årlige bidrag til en transferpulje. Sæt igang.

K-man

07.08.2020, 19:39

@ Lars Lehmann


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

Mange bække små - hvis vi vil, så kan vi .....

Sign op som premium i Brøndby indefra app'en - det koster 50 kr. i måneden

Jeller

07.08.2020, 19:47

@ Borris83


Synes godt om (1)
Synes ikke om (3)

Overførselsindkomst (kontanthjælp)

» Det duer ikke. Hvad skal indflydelse hjælpe?

At klubben ikke svinger i kurs konstant og bliver forholdt den strategi den selv har sat.

Køb aktier, så får du
» indflydelse. Men det giver ikke penge i kassen.

Det virker som om du ikke læste mit indlæg. Jeg skrev en emission. Emissioner har den fordel at den både giver pengene i kassen OG indflydelse.

Og vi har
» ansat en dygtig sportsdirektør, og vi skal ikke bilde os ind at nogen af os
» kan gøre hans arbejde bedre.

Du ved at han er super dygtig fordi?
CV har kun den magt der er ham givet.
Vælger ejeren at han ikke skal have magt så er vi lige hvidt.

Jeg er helt klar på at tegne en
» abonnementsordning eller et fast årlige bidrag til en transferpulje. Sæt
» igang.

Hvis du vil donere penge til klubben er der rigelig muligheder i forvejen. Køb Merchandise, køb et sæsonkort, køb Brøndby indefra, bliv sponsor osv. Der er rigelig med mulighed allerede for at gøre det du allerede efterspørge.
Men jeg er ikke sikker på at du bare efterspørge at klubben skal have flere penge, jeg læser at pengene skal bruges på noget bestemt (spillere), er det forkert?

---
08-12-2016 - Plaffemedisteren (12:53): Jeller prøver at reformere skakten. Han er en ung Martin Luther
21-12-2016 - WM (17:44): Jeller er i gang med at reformere skakten nu som den yngre Klaus Riskjær

Borris83

E-mail

København,
07.08.2020, 20:01

@ Jeller


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

Overførselsindkomst (kontanthjælp)

Du nævner overhovedet ikke ordet emission.
Han er dygtig fordi han har bevist det de andre steder han har været, og indtil videre har han truffet de beslutninger der er nødvendige for at rette op på skuden. Fordi du har aktier/ejerskab har du meget minimal indflydelse på det operationelle i klubben. Du har praktisk talt INGEN indflydelse på CVs arbejde. Som i INGEN.
Skabet er fyldt og Kan ikke tilmelde mig mere. Lars’ oplæg handler om at bidrage til transfermusklerne, det tror jeg du har misset.

1312

Hellerup,
07.08.2020, 22:12

@ Lars Lehmann


Synes godt om (4)
Synes ikke om (0)

Præcis, En månedlig BS overførsel

Bestemt en fin idé med en masse månedlige overførsler fra fans.

Fx så man kan vælge mellem beløb på 15-25-40-50 kr.

Så kan mange være med. Og hvis 35.000 ville købe en trøje, kunne de vel også være med på denne.

Holdet

07.08.2020, 22:44

@ 1312


Synes godt om (4)
Synes ikke om (0)

Præcis, En månedlig BS overførsel

» Bestemt en fin idé med en masse månedlige overførsler fra fans.
»
» Fx så man kan vælge mellem beløb på 15-25-40-50 kr.
»
» Så kan mange være med. Og hvis 35.000 ville købe en trøje, kunne de vel
» også være med på denne.

Tror ikke du skal regne med Kamil.

Too soon?

1312

Hellerup,
07.08.2020, 22:58

@ Holdet


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

Præcis, En månedlig BS overførsel

Nope, kunne ikke være mere ligeglad med hvem der spiller imod BIF. PSE vil som verden ser ud pt altid stille med dyre spillere, så kan navnet være tæt på ligegyldigt.

Og kan han floppe efter et klubskifte til Tyrkiet kan han også når han kommer tilbage.

Men så siger vi 34.999 stk, også Ok

dalllmand

07.08.2020, 23:06

@ 1312


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Præcis, En månedlig BS overførsel

» Nope, kunne ikke være mere ligeglad med hvem der spiller imod BIF. PSE vil
» som verden ser ud pt altid stille med dyre spillere, så kan navnet være tæt
» på ligegyldigt.
»
» Og kan han floppe efter et klubskifte til Tyrkiet kan han også når han
» kommer tilbage.
»
» Men så siger vi 34.999 stk, også Ok

han koebte altsaa 4 troejer....

Returnofthemack

2730 Lykke,
07.08.2020, 23:09

@ 1312


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

Præcis, En månedlig BS overførsel

Jeg synes, det er en virkelig fin idé, men risikerer vi ikke at komme i problemer med financial fairplay, at det skal være et lån på markedsvilkår eller andet, der gør, at det ikke kan lade sig gøre? Jeg spørger, fordi jeg ikke ved det.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

1312

Hellerup,
07.08.2020, 23:09

@ dalllmand


Synes godt om (4)
Synes ikke om (0)

Præcis, En månedlig BS overførsel

Ja, så kan jeg jo godt se konceptet falder fra hinanden når vi er nede imod 34.996.

1312

Hellerup,
07.08.2020, 23:11

@ Returnofthemack


Synes godt om (0)
Synes ikke om (1)

Præcis, En månedlig BS overførsel

Du køber en vare, en pose luft...

Eneste problem i det er at der skal moms på og alle, på nær staten, ville være bedst stillet uden moms. Men mon ikke en revisor kan finde en metode at komme udenom moms?

Returnofthemack

2730 Lykke,
08.08.2020, 00:41

@ 1312


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Præcis, En månedlig BS overførsel

Det er der mit spørgsmål ligger, for hvis vi reelt bare støtter klubben med et beløb hver måned uden at få en reel modydelse ud over, at klubben, vi elsker, har en sund økonomi, er der så ikke noget, vi kommer i konflikt med?

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

Kontiki

08.08.2020, 00:59

@ Nickzan


Synes godt om (3)
Synes ikke om (9)

Mange bække små - hvis vi vil, så kan vi .....

Armen altså-

Helt ærligt, hvor lavt kan det synke, så skal +35000 fans give et beløb hver måned- Det kommer jo aldrig til at ske.

Dybt latterligt forslag selvom det er godt ment- glem alt om det der.

Det der skal ske, er at klubben må komme ind i det næste årtusind og få styr på ledelsen

Troels

Melby,
08.08.2020, 01:31

@ Borris83


Synes godt om (4)
Synes ikke om (0)

Overførselsindkomst (kontanthjælp)

Emissioner er dyre at lave, det kommer ikke til at ske årligt for at gi fanejerskab.

Afnoter dog BIF og spar en masse penge.
Lav så fonden som kan tilføre penge og på sigt gøre klubben fanejet igen.

Troels

Melby,
08.08.2020, 01:35

@ Returnofthemack


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Præcis, En månedlig BS overførsel

Synes Jeller har en pointe i at lave en fond, jeg tror bare der er for meget ballade med at lade pengene ryge ind via en emission hvert år, det bliver dyrt.

Ret beset har BIF AS intet at gøre på børsen som tiderne er nu. Afnoter og det hele bliver meget nemmere når fonden på sigt udvander JBAs ejerandel.

Kontiki

08.08.2020, 01:44

@ Troels


Synes godt om (1)
Synes ikke om (3)

Overførselsindkomst (kontanthjælp)

Smuk tanke

Og hvem skulle spytte alle de penge i? Ja jeg spørg bare.

Og tanken om at JBA, som har penge, men ingen fodboldhjerne, og her taler jeg ingengang om Oscar, skulle være i ledelsen- jezys!

Ja så er der tøjmanden fra Næstved, han er købmand- hvad laver han i bestyrelsen? Det er jo en drøm at han kan andet- lad ham nu passe køb og salg

Og så er der Palmå- hvor fanden skal han tage nogle hen- hvad er det? V. 02- eller V. 03

Hvem i bestyrelsen kan tage teten?

1312

Hellerup,
08.08.2020, 02:14

@ Returnofthemack


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Præcis, En månedlig BS overførsel

Ja, mon ikke kloge skatte revisorer kan knække den? Men den er ikke nem, da det jo ikke er en idrætsforening, men et aktieselskab.

Men i min bog burde pengene øremærkes en eller to spillere i den absolut tunge Superliga klasse.
Hvis fansene finansierede 2 spillere i Maxsø klasse, så ville det da begynde at rykke noget.

Stingaaa

08.08.2020, 06:45

@ 1312


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

Præcis, En månedlig BS overførsel

Ideen er rigtig fed og meget sympatisk, men....

Vil vi ikke stå i en situation hvor de penge der vil komme fra det her initiativ blot vil indgå i klubbens økonomi?

Hvordan kan vi sikre, at pengene bliver brugt til køb af profiler?

Hos mig sidder pengene altid løst når jeg er på stadion. Det er netop fordi, at jeg tænker at de penge jeg bruger på pølser etc kommer klubben tilgode.

Hvordan undgår vi, at pengene ikke bliver medregnet som en del af klubbens drift?

Thomcat

Slg,
08.08.2020, 15:36
(redigeret af Thomcat
at 08.08.2020, 15:43)


@ Lars Lehmann


Synes godt om (2)
Synes ikke om (2)

Mange bække små - hvis vi vil, så kan vi .....

Super indlæg.

Omkring abonnementet - så er det sådan jeg betragter betalt abonnemnet i "Brøndby indefra".

På den måde støtter jeg klubben ekstra udenom de tradiotionelle varer. Der er endda abonnemter i til forskellige størrelser pengepung.

Men ved ikke hvor mange procenter der går til klubben.


Omkring hvad penge der går til: Jeg mener, at pengene altid skal bruges til at styrke klubben på den lange bane. Nogle gange betyder det at de kommercielle udvikles for pengene andre gange holdet eller ungdommen.

---
vv

1312

Hellerup,
08.08.2020, 16:58

@ Stingaaa


Synes godt om (0)
Synes ikke om (1)

Præcis, En månedlig BS overførsel

Bestemt, det er en fare. Man må gå ud fra alle internt bruger pengene rationelt i enhver vinkel i driften.

Men hvad angår evt indsamlede penge måtte man jo lave en kontrol, hvor man siger pengene går til nogle specifikke spillere. Men der er da masser af spøjse vinkler i dette.

Synes bare det ville være fedt med eventuelle ekstra beløb til køb af spillere.

Fedtmule

12.08.2020, 21:04
(redigeret af Fedtmule
at 12.08.2020, 21:12)


@ Lars Lehmann


Synes godt om (0)
Synes ikke om (2)

Mange bække små - hvis vi vil, så kan vi .....

Jeg prøver at give mit besyv med
Hvis en sådan fond overhovedet skal komme på tale, så skal alt, lige fra start og til slut, ske med en stor realisme, transparenthed, og ærlighed. I teorien burde ikke en eneste krone gå til administration eller andre ting.
I øvrigt vil der skulle rejses nogle penge for at bygge fonden - Og skal de penge så komme fra bif, selvom fonden formegentlig vil være sin egen virksomhed?

Helt hurtigt har jeg forsøgt at gætte mig lidt et par modeller for at nå en nogenlunde ‘øvre grænse’ for, hvad der måske vil kræves.Donationer/måned--Beløb i snit--FØR moms pr år--EFTER Moms pr år

------8000 ----------100 ------kr 9.600.000-----kr 7.200.000
-----10000 -----------90 ------kr 10.800.000----kr 8.100.000
-----12000 -----------80 ------kr 11.520.000----kr 8.640.000
-----14000 -----------70 ------kr 11.760.000----kr 8.820.000
-----16000 -----------60 ------kr 11.520.000----kr 8.640.000

Overstående er altså naturligvis en ‘økonomisk overlægger’, hvor der må forventes at være mindre på bundlinjen. - Der er ikke engang modregnet lønninger til medarbejdere i fonden, så det kræver selvfølgelig den største hjælpende hånd fra nogen (bif) for at kunne sætte skibet i søen og puste vind i sejlene.
Jeg ved heller ikke om der bør skabes et egentlig produkt rundt om donationerne - et specifik styk merchandise i form af et ‘gummiarmbånd for bif backers’ eller hva ved jeg.
.

Men jeg mener trods alt der er noget bund i det, også selvom det gøres med moms.
Der vil kunne betales overgangssummen for 1 spiller pr sommer - det synes jeg vil være en stor ting - i øvrigt meget konkret.
I øvrigt vil det være noget af en platform til måske at tage yderligere tiltag, der måtte komme - Men det vil naturligvis være gisninger for nu.

Hav af usikkerheder og skepsis - læs blot tråden her.

Personligt ikke knækket hvordan det sikres, at fondens årlige donation reelt vil blive ‘lagt ovenpå’ BIF’s egentlig budget, og at BIF ikke bare sænker det egentlig budget tilsvarende.

Der vil også skulle findes en løsning til, hvem og hvordan der peges på den spiller, der hentes.
Det Hjælper ikke, at en spiller hentes af os mandagstrænere. Det skal naturligvis ske gennem vanlig bif procedure.

Jeller

12.08.2020, 22:32

@ Troels


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Overførselsindkomst (kontanthjælp)

» Emissioner er dyre at lave, det kommer ikke til at ske årligt for at gi
» fanejerskab.
»
» Afnoter dog BIF og spar en masse penge.
» Lav så fonden som kan tilføre penge og på sigt gøre klubben fanejet igen.

Det ville være en super god ide at tage klubben af Børsen og have en fond som man kan melde sig ind i og indbetale penge til.
På den måde ville noget information også kunne være forbeholdt dem der rent faktisk var villige til at ligge penge i klubben.

---
08-12-2016 - Plaffemedisteren (12:53): Jeller prøver at reformere skakten. Han er en ung Martin Luther
21-12-2016 - WM (17:44): Jeller er i gang med at reformere skakten nu som den yngre Klaus Riskjær

Jeller

12.08.2020, 22:39

@ 1312


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

Præcis, En månedlig BS overførsel

» Bestemt, det er en fare. Man må gå ud fra alle internt bruger pengene
» rationelt i enhver vinkel i driften.
»
» Men hvad angår evt indsamlede penge måtte man jo lave en kontrol, hvor man
» siger pengene går til nogle specifikke spillere. Men der er da masser af
» spøjse vinkler i dette.
»
» Synes bare det ville være fedt med eventuelle ekstra beløb til køb af
» spillere.

Hvis du vil bestemme over pengene, så kan du ret beset ligeså godt købe indflydelse og ende være influerende på hvordan pengene generelt skal bruges.

---
08-12-2016 - Plaffemedisteren (12:53): Jeller prøver at reformere skakten. Han er en ung Martin Luther
21-12-2016 - WM (17:44): Jeller er i gang med at reformere skakten nu som den yngre Klaus Riskjær

mimor

13.08.2020, 00:34

@ Jeller


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

Præcis, En månedlig BS overførsel

Giver en udfordring, for hvem skal pengene bruges på-

F.eks. En Slimane der skal købes fri i en lille klub, men efter 5 vundnr 1 holdskampe med sejr, får fordoblet sin løn.
Eller en Tim Prica, som er et talent fra udlandet. Måske god
eller forlænge med en klubspiller som Fisker og sørge for at han er med til at udvikle de unge.

CV valgte ubestridt Slimane
Andre ville vælge en af de andre.

Dette var bare et eksempel på hvor forskellige vi alle er i ønskerne i Brøndby. Cv sidder med magten og bestemmer. Ville du/jeg også finde os i det, hvis vi havde lavet en fond med penge, eller ville vi have medbestemmelse

Jeller

13.08.2020, 10:21

@ mimor


Synes godt om (1)
Synes ikke om (1)

Præcis, En månedlig BS overførsel

» Giver en udfordring, for hvem skal pengene bruges på-

Det er præcis her jeg mener at ejerskab fremfor betingelser for indskud giver mening.
Som fondejet, skal mennesker der har investeret i fonden blive enige om hvem der skal ansættes i bestyrelsen, ikke hvem der skal indkøbes. Bestyrelsen skal så sætte rammen og ansætte direktionen og det er så direktionen der køber spillere med input fra scouts.
Ejeren kan så have en holdning til om der skal bruges 10, 20 eller 30 mio. Kr. På indkøb og man kan udstikke rammer for hvilken type spillere man gerne ønsker. Skal de være gamle, eller unge, skal de være tekniske eller fysiske osv. Men i sidste ende er det manden på gulvet der så skal forvalte retningslinjerne til konkrete køb, som det bør være.
»
» F.eks. En Slimane der skal købes fri i en lille klub, men efter 5 vundnr
» 1 holdskampe med sejr, får fordoblet sin løn.
» Eller en Tim Prica, som er et talent fra udlandet. Måske god
» eller forlænge med en klubspiller som Fisker og sørge for at han er med til
» at udvikle de unge.
»
» CV valgte ubestridt Slimane
» Andre ville vælge en af de andre.

Ebbe Sand valgte faktisk Slimane. Det var Sand der hentede ham.
»
» Dette var bare et eksempel på hvor forskellige vi alle er i ønskerne i
» Brøndby. Cv sidder med magten og bestemmer. Ville du/jeg også finde os i
» det, hvis vi havde lavet en fond med penge, eller ville vi have
» medbestemmelse

Naturligvis ville vi skulle af finde os med at skulle ansætte en professionel til at varetage jobbet, men om det skal være CV eller en anden og om strategien skal hedde unge eller gamle, de retningslinjer må man bliver enige om i fonden. Eller de bestyrelsesmedlemmer som er valgt af fonden.

---
08-12-2016 - Plaffemedisteren (12:53): Jeller prøver at reformere skakten. Han er en ung Martin Luther
21-12-2016 - WM (17:44): Jeller er i gang med at reformere skakten nu som den yngre Klaus Riskjær

The Pride Of Denmark

Hjemmeside E-mail

2605 BRØNDBY,
13.08.2020, 13:33

@ Fedtmule


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

Mange bække små - hvis vi vil, så kan vi .....

» Donationer/måned--Beløb i snit--FØR moms pr år--EFTER Moms pr år
»
» ------8000 ----------100 ------kr 9.600.000-----kr 7.200.000
» -----10000 -----------90 ------kr 10.800.000----kr 8.100.000
» -----12000 -----------80 ------kr 11.520.000----kr 8.640.000
» -----14000 -----------70 ------kr 11.760.000----kr 8.820.000
» -----16000 -----------60 ------kr 11.520.000----kr 8.640.000
»
» Overstående er altså naturligvis en ‘økonomisk overlægger’, hvor der må
» forventes at være mindre på bundlinjen. - Der er ikke engang modregnet
» lønninger til medarbejdere i fonden, så det kræver selvfølgelig den største
» hjælpende hånd fra nogen (bif) for at kunne sætte skibet i søen og puste
» vind i sejlene.
» Jeg ved heller ikke om der bør skabes et egentlig produkt rundt om
» donationerne - et specifik styk merchandise i form af et ‘gummiarmbånd for
» bif backers’ eller hva ved jeg.
» .
»
» Men jeg mener trods alt der er noget bund i det, også selvom det gøres med
» moms.

Der er ikke moms på donationer til Brøndby eller andre.
Hvis der skal moms på, skal der være en modydelse/vare som "betaling" for donationen.

Til gengæld skal Brøndby medtage donationerne i den skattepligtige indkomst. Der må dog være opbygget et kæmpe underskudssaldo fra tidligere år, så der i praksis ikke sker beskatning af de første donationer.

---
Get off your road for the boys in blue and yellow
4,4,4,1,2,1,1,2,1,1,7,3,3,2,1,1,1,2,2,2,1,2,2,1,2,6,8,3,3,3,9,9,
4,3,x,x,1?

1312

Hellerup,
13.08.2020, 13:46

@ mimor


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Præcis, En månedlig BS overførsel

Jeg kunne godt leve med CV bestemte over mine 40 kr. månedligt, hvis 30.000 andre ville være med til det samme.

Specielt hvis klubben meldte ud løbende hvor pengene gjorde en forskel.

mimor

13.08.2020, 14:06

@ 1312


Synes godt om (1)
Synes ikke om (4)

Præcis, En månedlig BS overførsel

Nej tak herfra
Stoler ikke på CV med mine penge. Jeg vil ha kvalitet ind, som godt må være mere end 27 år og kunne hjælpe de unge
Ikke mælketænder

Troels

Melby,
13.08.2020, 15:25

@ Fedtmule


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

Mange bække små - hvis vi vil, så kan vi .....

Jeg tror godt man kan få folk i større antal til at donere 100 kr månedligt, hvis pengene går til noget fedt, spændende og forhåbentligt direkte gavnligt for Brøndby IF.

En ide kunne også være at lave et Fondsejet Akademi i udlandet som kunne agere skole/fodboldskole. De bedste skulle så inviteres på ophold i Brøndby på sigt når niveauet var højt nok.

Det kunne evt køre som krone til krone så BIF selv spyttede i for hver krone fonden gav.J» Jeg prøver at give mit besyv med
» Hvis en sådan fond overhovedet skal komme på tale, så skal alt, lige fra
» start og til slut, ske med en stor realisme, transparenthed, og ærlighed. I
» teorien burde ikke en eneste krone gå til administration eller andre ting.
»
» I øvrigt vil der skulle rejses nogle penge for at bygge fonden - Og skal de
» penge så komme fra bif, selvom fonden formegentlig vil være sin egen
» virksomhed?
»
» Helt hurtigt har jeg forsøgt at gætte mig lidt et par modeller for at nå en
» nogenlunde ‘øvre grænse’ for, hvad der måske vil kræves.
»
»
»
» Donationer/måned--Beløb i snit--FØR moms pr år--EFTER Moms pr år
»
» ------8000 ----------100 ------kr 9.600.000-----kr 7.200.000
» -----10000 -----------90 ------kr 10.800.000----kr 8.100.000
» -----12000 -----------80 ------kr 11.520.000----kr 8.640.000
» -----14000 -----------70 ------kr 11.760.000----kr 8.820.000
» -----16000 -----------60 ------kr 11.520.000----kr 8.640.000
»
» Overstående er altså naturligvis en ‘økonomisk overlægger’, hvor der må
» forventes at være mindre på bundlinjen. - Der er ikke engang modregnet
» lønninger til medarbejdere i fonden, så det kræver selvfølgelig den største
» hjælpende hånd fra nogen (bif) for at kunne sætte skibet i søen og puste
» vind i sejlene.
» Jeg ved heller ikke om der bør skabes et egentlig produkt rundt om
» donationerne - et specifik styk merchandise i form af et ‘gummiarmbånd for
» bif backers’ eller hva ved jeg.
» .
»
» Men jeg mener trods alt der er noget bund i det, også selvom det gøres med
» moms.
» Der vil kunne betales overgangssummen for 1 spiller pr sommer - det synes
» jeg vil være en stor ting - i øvrigt meget konkret.
» I øvrigt vil det være noget af en platform til måske at tage yderligere
» tiltag, der måtte komme - Men det vil naturligvis være gisninger for nu.
»
» Hav af usikkerheder og skepsis - læs blot tråden her.
»
» Personligt ikke knækket hvordan det sikres, at fondens årlige donation
» reelt vil blive ‘lagt ovenpå’ BIF’s egentlig budget, og at BIF ikke bare
» sænker det egentlig budget tilsvarende.
»
» Der vil også skulle findes en løsning til, hvem og hvordan der peges på den
» spiller, der hentes.
» Det Hjælper ikke, at en spiller hentes af os mandagstrænere. Det skal
» naturligvis ske gennem vanlig bif procedure.

mimor

13.08.2020, 20:10

@ Troels


Synes godt om (2)
Synes ikke om (4)

Mange bække små - hvis vi vil, så kan vi .....

Det kunne være en ide. Vi skal bare ikike giv vores penge til en og så tro blindt på hvad han gør. Lige nu gør vores sportsdirektør slet ingen ting. Måske han er på ferie til Oktober

Kongen13

13.08.2020, 21:39

@ Lars Lehmann


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

Mange bække små - hvis vi vil, så kan vi .....

Hvis jeg kunne vide mig sikker på, at pengene gik til at forstærke truppen, MC, åbning af nye skole i udlandet etc, kunne jeg finde på det. Men ikke en eneste krone skulle gå til administrationen eller lønninger, udover evt. til spillerne.

---
Henrik Jensen: "Hvis alle spillerne spiller en god kamp, så spiller holdet også en god kamp."

Hvad skal vi med Superliga bold, når vi har kvinder og oldboys?

1312

Hellerup,
13.08.2020, 23:25

@ mimor


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

Præcis, En månedlig BS overførsel

25 kr om måneden? Det er ikke risikoen værd?

Borris83

E-mail

København,
15.08.2020, 14:37

@ Kongen13


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Mange bække små - hvis vi vil, så kan vi .....

Helt enig. Det ville jeg også være helt med på. I disse tider hvor det sportslige langsomt går i dvale, kunne jeg godt være med til at betale 50-100 kroner om måneden specifikt til en transferkasse. Men der skal være tale om relativt store beløb hvis vi samtidig skal kunne forvente at klubben kan/vil håndtere at sikre åbenhed omkring brugen af midlerne, så de ikke langsomt ender i den store kasse.

FT64

15.08.2020, 17:43

@ Lars Lehmann


Synes godt om (1)
Synes ikke om (1)

Mange bække små - hvis vi vil, så kan vi .....

Helt enig I klubben bør udnytte den enorme opbakning de har blandt klubbens fans, og der ligger helt sikkert en potentielt stor pose penge og venter på dem, som kan hjælpe vores alle sammens klub og gøre den stærkere på konkurrence fronten ift. indkøb af nye spillere mm.

Det bør være oplagt, at bruge sæsonkort systemet til at skabe et produkt til os - Måske kalde det et fankort, så man også kan få fat i de fans der ikke køber afgang til alle hjemmekampe af den ene eller anden årsag.

Jeg tænker også der skal være plads alle fans, men samtidig bør man udnytte, at vi har en del fans der er klar til at smide endnu flere penge i puljen.

Et forsalg med et frisk gæt på antal salg kunne være følgende merpris ift. den pris man i forvejen betaler til ens sæsonkort (Fankort uden stadion adgang 0 kr)
Sæsonkort (Fankort) -
500 kr pr. år - Salg 10.000 stk - Indtægt 5 mio
1.000 kr pr. år - Salg 5.000 stk - Indtægt 5 mio
2.5000 kr pr. år - Salg 2.000 stk - Indtægt 5 mio
5.000 kr pr. år - Salg 500 stk - Indtægt 2,5 mio
Total salg af Sæsonkort (Fankort) 17.500 stk - Total indtægt 17,5 mio
I dette eksempel er det endda kun hver anden af de ca. 35.000 der købte “ aldrig alene” der har købt.

Man kunne evt. smide nogle ting i puljen fra klubbens side, så fansene måske føler de får noget for deres penge, og gør relationen til Brøndby endnu stærkere uden det koster det store.
Adgang til livestream af kampe U19, U17, kvinde senior
Adgang til events, så som møder med spiller/træner/fodbold direktør mfl.
Adgang til Brøndby Indefra
Plus meget mere...

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
556517 indlæg i 26653 tråde, 12582 registrerede brugere, 351 brugere logget ind(13 registrerede, 338 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^