SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Hvad så ? (SydSiden Online)

skrevet af Toska, , 07.07.2020, 19:49

Fanatisme er uanset om det er religion, fodbold eller noget andet, en farlig ting. Folk lukker øjnene og ørene for alt andet end det de vil høre og se. Det der igennem flere årti, har været en styrke i Brøndby, er desværre blev vendt til det stik modsatte.

Jeg har igennem de seneste år talt med mange af jer fans rundt omkring i landet, vi ser det gang på gang herinde, når emnet kommer frem, der er virkelig mange som kalder sig Brøndby fan, som er af den mening at Laudrup og Zorninger ikke har været en succes. Så spørger jeg bare hvem har så?

Både Laudrup og Zorninger er de eneste der har præsteret noget i Brøndby igennem de sidste ca 20 år. Alle andre har været en total misforståelse. Det sidste DM kom til Brøndby i 2005 ved Laudrup. Brøndby spillede fremragende og effektivt fodbold og blev aldrig dårligere end nr 2. Det højeste tilskuergennemsnit på hjemmebane fik man under Laudrup. Laudrup er den eneste danske træner, som præsteret resultater i udlandet. Zorninger kom til Danmark og skulle overtage en klub i total forfald, en klub der intet havde præsteret de foregående 10-12 år. Et fremmed sprog, et helt nyt spillerkoncept, og med en tilgang til fodbolden, som vel ingen kendte til i Brøndby. Desuden ved jeg fra Troels Beck at Zorninger hovedopgave var at føre Brøndby tilbage til toppen af dansk fodbold. Dette gjorde han fra dag 1 af. Han behøvede ikke lige som Frank, Frederiksen og hvad de hedder alle fuserne tid. Zorninger tændte et lys fra dag 1 af, som vi ikke havde set siden Laudrup tiden. Pågående effektivt fodbold som de fleste Brøndby tilhænger elsker. 1 guld og 3 sølvmedaljer på 2 år, da han blev fyret var de stadigvæk med i pokalen og ville kunne nå en 3 plads. Det højeste tilskuergennemsnit i Brøndby i de sidste 12 år. Ingen andre trænere har imellem de 2 bare været i nærheden af dem, og så er der gudhjælpende folk som kalder sig Brøndby fans, som ikke mener de var noget.

Hvis man har fulgt med, og ved bare en lille smugle om fyringen af Zorninger, så ved man at ledelsen fyldte os med løgn. Dårlige resultater, ingen plan B, og hans udtagelser om at Masterclass spillerne ikke var gode nok ( han sagde bare det vi andre også tænkte) skulle være nogle af grundende til fyringen. Men hvorfor tilbyde ham jobbet som manager når nu han var så udulig Derudover fortalte ledelsen at Troels Beck ønskede og sige sin stilling op fordi han skulle starte egen virksomhed med konen i Italien. Det rene løgn Beck opsagde sin stilling fordi han ikke ville fyre Zorninger. Desuden rejste han jordenrundt med familien, og som vi alle ved har et vikar job som træner i Esbjerg idag.

I dag står Brøndby så i en situation, som de har prøvet så mange gange før. Helt ude på et sidespor, og nu også overhalet af AGF. Hvem bliver den næste der overhaler Brøndby? En situation de har prøvet så mange gange før, betyder også at de får sværere og sværere ved at komme tilbage. De står idag med en truppe med 6-8 masterclassspillere, som slet ikke har niveauet og med undtagelse af 1 måske 2 heller ikke får det. De sælger eller forsøger at sælge 3-4 af de rutinerede og har Superligaens dårligste offensiv. Oven i det har de en træner, som ALDRIG burde have Brøndby på sit CV. Nej det bliver en 20/21 sæson med ryggen mod muren og de skal være meget mere end heldig hvis de skal nå mellem de 6 bedste. Det vil betyde færere tilskuer, mindre placeringspenge, færere der vil investere eller sponsorere klubben et tab på mellem 15-20 millioner mindst pr sæson.

Så antager man Carsten Jensen, fordi han har solgt et hav af spillere i Nordsjælland for mange millioner og så forventer man han kan gentage det i Brøndby. Ak ja de har idag ikke en eneste spiller som ville kunne sælges for 30 millioner eller mere, og i den truppe de har idag, får de det heller ikke. Som jeg har skrevet mange gange før, så kan man ikke sparere sig ud af en krise, man kan investere sig ud af den. Det er så det næste problem. Som jeg skrev for et lille halvår siden, så hentydede jeg at Jan Bech nok ville sælge Brøndby, idag er der ikke længere nogen tvivl, hvis klubben skal overleve så skal den sælges/ overtages af en eller anden rig onkel. Det bliver den ingen tvivl om det og der vil max gå 1- 2 år før det sker. Brøndby skal være gælds fri, have balance i økonomien og så have 2-300 millioner til investeringer og det er umuligt som det køre idag. Så I kan lige så godt begynde at forberede jer på den dag kommer. Jan Bech er jo ikke en succesrig forretningsmand for ingenting.

Så til sidst vil jeg bare minde jer om, at efter Laudrup gik Brøndby tilbage på samtlige barometer, så kom Zorninger og så er klubben endnu engang på tilbage tog på samtlige barometer.

I ønskes alle en god sommer.

Synes godt om (24) Synes ikke om (22)

Hele tråden:

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
555551 indlæg i 26615 tråde, 12583 registrerede brugere, 440 brugere logget ind(3 registrerede, 437 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^