SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Toska

07.07.2020, 19:49
 


Synes godt om (24)
Synes ikke om (22)

Hvad så ? (SydSiden Online)

Fanatisme er uanset om det er religion, fodbold eller noget andet, en farlig ting. Folk lukker øjnene og ørene for alt andet end det de vil høre og se. Det der igennem flere årti, har været en styrke i Brøndby, er desværre blev vendt til det stik modsatte.

Jeg har igennem de seneste år talt med mange af jer fans rundt omkring i landet, vi ser det gang på gang herinde, når emnet kommer frem, der er virkelig mange som kalder sig Brøndby fan, som er af den mening at Laudrup og Zorninger ikke har været en succes. Så spørger jeg bare hvem har så?

Både Laudrup og Zorninger er de eneste der har præsteret noget i Brøndby igennem de sidste ca 20 år. Alle andre har været en total misforståelse. Det sidste DM kom til Brøndby i 2005 ved Laudrup. Brøndby spillede fremragende og effektivt fodbold og blev aldrig dårligere end nr 2. Det højeste tilskuergennemsnit på hjemmebane fik man under Laudrup. Laudrup er den eneste danske træner, som præsteret resultater i udlandet. Zorninger kom til Danmark og skulle overtage en klub i total forfald, en klub der intet havde præsteret de foregående 10-12 år. Et fremmed sprog, et helt nyt spillerkoncept, og med en tilgang til fodbolden, som vel ingen kendte til i Brøndby. Desuden ved jeg fra Troels Beck at Zorninger hovedopgave var at føre Brøndby tilbage til toppen af dansk fodbold. Dette gjorde han fra dag 1 af. Han behøvede ikke lige som Frank, Frederiksen og hvad de hedder alle fuserne tid. Zorninger tændte et lys fra dag 1 af, som vi ikke havde set siden Laudrup tiden. Pågående effektivt fodbold som de fleste Brøndby tilhænger elsker. 1 guld og 3 sølvmedaljer på 2 år, da han blev fyret var de stadigvæk med i pokalen og ville kunne nå en 3 plads. Det højeste tilskuergennemsnit i Brøndby i de sidste 12 år. Ingen andre trænere har imellem de 2 bare været i nærheden af dem, og så er der gudhjælpende folk som kalder sig Brøndby fans, som ikke mener de var noget.

Hvis man har fulgt med, og ved bare en lille smugle om fyringen af Zorninger, så ved man at ledelsen fyldte os med løgn. Dårlige resultater, ingen plan B, og hans udtagelser om at Masterclass spillerne ikke var gode nok ( han sagde bare det vi andre også tænkte) skulle være nogle af grundende til fyringen. Men hvorfor tilbyde ham jobbet som manager når nu han var så udulig Derudover fortalte ledelsen at Troels Beck ønskede og sige sin stilling op fordi han skulle starte egen virksomhed med konen i Italien. Det rene løgn Beck opsagde sin stilling fordi han ikke ville fyre Zorninger. Desuden rejste han jordenrundt med familien, og som vi alle ved har et vikar job som træner i Esbjerg idag.

I dag står Brøndby så i en situation, som de har prøvet så mange gange før. Helt ude på et sidespor, og nu også overhalet af AGF. Hvem bliver den næste der overhaler Brøndby? En situation de har prøvet så mange gange før, betyder også at de får sværere og sværere ved at komme tilbage. De står idag med en truppe med 6-8 masterclassspillere, som slet ikke har niveauet og med undtagelse af 1 måske 2 heller ikke får det. De sælger eller forsøger at sælge 3-4 af de rutinerede og har Superligaens dårligste offensiv. Oven i det har de en træner, som ALDRIG burde have Brøndby på sit CV. Nej det bliver en 20/21 sæson med ryggen mod muren og de skal være meget mere end heldig hvis de skal nå mellem de 6 bedste. Det vil betyde færere tilskuer, mindre placeringspenge, færere der vil investere eller sponsorere klubben et tab på mellem 15-20 millioner mindst pr sæson.

Så antager man Carsten Jensen, fordi han har solgt et hav af spillere i Nordsjælland for mange millioner og så forventer man han kan gentage det i Brøndby. Ak ja de har idag ikke en eneste spiller som ville kunne sælges for 30 millioner eller mere, og i den truppe de har idag, får de det heller ikke. Som jeg har skrevet mange gange før, så kan man ikke sparere sig ud af en krise, man kan investere sig ud af den. Det er så det næste problem. Som jeg skrev for et lille halvår siden, så hentydede jeg at Jan Bech nok ville sælge Brøndby, idag er der ikke længere nogen tvivl, hvis klubben skal overleve så skal den sælges/ overtages af en eller anden rig onkel. Det bliver den ingen tvivl om det og der vil max gå 1- 2 år før det sker. Brøndby skal være gælds fri, have balance i økonomien og så have 2-300 millioner til investeringer og det er umuligt som det køre idag. Så I kan lige så godt begynde at forberede jer på den dag kommer. Jan Bech er jo ikke en succesrig forretningsmand for ingenting.

Så til sidst vil jeg bare minde jer om, at efter Laudrup gik Brøndby tilbage på samtlige barometer, så kom Zorninger og så er klubben endnu engang på tilbage tog på samtlige barometer.

I ønskes alle en god sommer.

Loxam1966

07.07.2020, 20:59

@ Toska
 


Synes godt om (8)
Synes ikke om (9)

Hvad så ?

Så sandt!!!!

Hent az tilbage.

kindi

07.07.2020, 22:55

@ Loxam1966
 


Synes godt om (6)
Synes ikke om (5)

Hvad så ?

Så Sandt!!!

Næste stop RED BULL. Ja der skal en udenlands invester til
Inden Randers / OB / Horsens også overhaler os.

Bjur "KING OF DENMARK"

07.07.2020, 23:05

@ Loxam1966
 


Synes godt om (8)
Synes ikke om (6)

Hvad så ?

Absolut vel skrevet. Og det er så trist man ikke havde is i maven med Zorniger. Mht. Økonomien er jeg helt enig man kan ikke spare sig til succes og da man havde succes på banen havde man det ogaå på økonomien.
Man kan skrive side op og side ned, hvor stor en fejltagelse det var at fyre Zorniger, når vi endelig var ved at skabe den rette kultur i klubben.
Er helt sikker på JBA stadig gerne havde set Zorniger i klubben, da det også var ham der fandt ham, men bekymrende at der er andre kræfter i klubben, der bare ikke kan klare en vindertype og så snart, der kommer lidt modgang gør alt for at få vedkommende ud.
Skal vi tilbage engang igen kræver det man vil investere i selvfølgelig spillertrup men den vigtigste post er trænerposten og der har vi valgt himmelråbende forkert.
Har påtalt mange gange det var en kæmpe fejl at fyre Zorniger ud og endnu en stor fejl med NF og for hver dag der går bliver vi distanceret fra toppen og ender med de sekundære placeringer. Tror også folk falder fra hvis man ikke snart begynder at gøre tingene rigtigt igen og får folk til at tro på projektet.

tb

07.07.2020, 23:14

@ Toska
 


Synes godt om (21)
Synes ikke om (13)

Hvad så ?

Sjældent har jeg læst et indlæg med så mange postulater. Ærgerligt, for det gør indlægget - i mine øjne - lidt useriøst.

Michael, BS Polen

Hjemmeside E-mail

Wroclaw, Polen,
08.07.2020, 08:44

@ Toska
 


Synes godt om (13)
Synes ikke om (4)

Hvad så ?

» Jeg har igennem de seneste år talt med mange af jer fans rundt omkring i
» landet, vi ser det gang på gang herinde, når emnet kommer frem, der er
» virkelig mange som kalder sig Brøndby fan, som er af den mening at Laudrup
» og Zorninger ikke har været en succes. Så spørger jeg bare hvem har så?

Zorniger var en succes. Laudrup var en moderat succes. Han vandt et mesterskab for lidt, naar man kigger paa vores forudsaetninger i forhold til konkurrenterne i 2002-2005.

» Ingen andre trænere har
» imellem de 2 bare været i nærheden af dem, og så er der gudhjælpende folk
» som kalder sig Brøndby fans, som ikke mener de var noget.

Med 300-400.000 Broendbyfans eller sympatisoerer i landet (var det ikke det tal der blev slynget ud engang?) kan du sikkert finde fans - eller i det mindste trolls - der mener at jorden er flad...

» Hvis man har fulgt med, og ved bare en lille smugle om fyringen af
» Zorninger, så ved man at ledelsen fyldte os med løgn.

Hvis ledelsen fyldte os med loegn omkring fyringen af AZ og TB's afsked, har du saa en teori om hvad sandheden egentlig er?

» I dag står Brøndby så i en situation, som de har prøvet så mange gange før.
» Helt ude på et sidespor, og nu også overhalet af AGF.

Overhalet af AGF. 1 saet medaljer paa 20-30 aar... Med den logik har EfB vel ogsaa overhalet os???

» Nej det bliver en 20/21 sæson med ryggen mod muren og de skal være
» meget mere end heldig hvis de skal nå mellem de 6 bedste. Det vil betyde
» færere tilskuer, mindre placeringspenge, færere der vil investere eller
» sponsorere klubben et tab på mellem 15-20 millioner mindst pr sæson.

Som TB skrev, saa er det her userioest.

» Så antager man Carsten Jensen, fordi han har solgt et hav af spillere i
» Nordsjælland for mange millioner og så forventer man han kan gentage det i
» Brøndby. Ak ja de har idag ikke en eneste spiller som ville kunne sælges
» for 30 millioner eller mere, og i den truppe de har idag, får de det heller
» ikke.

Igen. Userioest. At sige at ingen af vores unge spillere kan blive et potentielt salgsobjekt til 30 mil. ubegrundet og hovedloest.

» Så til sidst vil jeg bare minde jer om, at efter Laudrup gik Brøndby
» tilbage på samtlige barometer, så kom Zorninger og så er klubben endnu
» engang på tilbage tog på samtlige barometer.

Det gaar op og ned i showbusiness!

» I ønskes alle en god sommer.

I lige maade!

PS! Proev nu, naar saesonen kommer lidt paa afstand, at se om du ikke kan finde noget overhovedet der er positivt ved klubben. Jeg var lige saa ked af at se AZ blive fyret som du var, sikkert, men det hjaelper sgu' ikke at tude. Slet ikke naar det "kun" er fodbold...

---
-nille (11:27): Polen du opfører dig på en måde der mere end antyder et meget stort behov for at fjerne fokus fra størrelsen på din mandlighed

Evil Empire (20:54): Sådan, din smukke polak !<3

mimor

08.07.2020, 09:24

@ Michael, BS Polen
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (7)

Hvad så ?

Er faktisk enig på mange parametre
Jeg savner AZ helt vanvittig meget, og han gav os tilskuere glæde ved at se fodbold. Han havde meget lkant, men også glimt i øjnene, når han snakkede om Brøndby og tilhængerne. Lige pånær den flok tabere som skulle stå og råbe af ham, som de mennesker de nu er i samfundet.
Er heller ikke sikker på at CV er den rigtige. At sige vi skal spille som Atletico Madrid, som er et hold vel kun ham og nogle få andre ynder. Han evige snakken om masterclass, og forlængelse af masser af kontrakter med spillere, som kun kommer til at spille under trænere som han kan diktere (NF)
Men tror vi er nødt til at vænne os til en lang periode omkring at komme med i top 6. Som en anden bruger herinde skrev. Så bliver Slimane vores bedste og vigtigste spiller næste år. Hvilket kommer til at vise vores niveau. Dette ikke for at disse Slimane, man kunne også ha sagt Jobbe, men bare sige at så bliver niveauet ikke super højt.
Den positive fodboldstil og presfodbold forsvandt sammen med AZ.

Michael, BS Polen

Hjemmeside E-mail

Wroclaw, Polen,
08.07.2020, 10:46

@ mimor
 


Synes godt om (9)
Synes ikke om (1)

Hvad så ?

» Er faktisk enig på mange parametre
» Jeg savner AZ helt vanvittig meget, og han gav os tilskuere glæde ved at se
» fodbold. Han havde meget lkant, men også glimt i øjnene, når han snakkede
» om Brøndby og tilhængerne. Lige pånær den flok tabere som skulle stå og
» råbe af ham, som de mennesker de nu er i samfundet.

Baade AZ og TB var fantastiske at have i klubben. Der var underholdning for alle pengene naar de udtalte sig. Det kan man godt savne lidt!

» Er heller ikke sikker på at CV er den rigtige. At sige vi skal spille som
» Atletico Madrid, som er et hold vel kun ham og nogle få andre ynder. Han
» evige snakken om masterclass, og forlængelse af masser af kontrakter med
» spillere, som kun kommer til at spille under trænere som han kan diktere
» (NF)

Jeg tror nogen endelig har indset at vi ikke kommer langt med balletfodbolden. Maaske kan vi engang imellem snuse til et mesterskab - som under AZ - men resultaterne i Europa har jo vaeret naermest konstant elendige, siden vi hoppede paa "Den Roede Traad". Atletico fremstaar for mig som et hold der - med en smule faerre midler end sine to store konkurrenter - skaber fine resultater. Det lyder jo naermest som os :-D

» Men tror vi er nødt til at vænne os til en lang periode omkring at komme
» med i top 6. Som en anden bruger herinde skrev. Så bliver Slimane vores
» bedste og vigtigste spiller næste år. Hvilket kommer til at vise vores
» niveau. Dette ikke for at disse Slimane, man kunne også ha sagt Jobbe, men
» bare sige at så bliver niveauet ikke super højt.
» Den positive fodboldstil og presfodbold forsvandt sammen med AZ.

Det gjorde det vakkelvorne forsvar og 4-3, 5-3 sejrene ogsaa... men det skal nok komme. Jeg tror faktisk CV er den helt rigtige mand i denne tid. Om NF saa er det, det maa tiden vise!

---
-nille (11:27): Polen du opfører dig på en måde der mere end antyder et meget stort behov for at fjerne fokus fra størrelsen på din mandlighed

Evil Empire (20:54): Sådan, din smukke polak !<3

Toska

09.07.2020, 11:30

@ Michael, BS Polen
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (5)

Hvad så ?

I forhold til teori omkring fyringen af Zorninger, har jeg fra en person som burde vide det, da vedkommende var meget tæt på. Jeg har det fra vedkommende, men tror på vedkommende da tidligere informationer har været rigtige.
JB skulle bl.a have lovet Zorninger at Nørregård ikke skulle have været solgt før til jul, den aftale løb JB fra, og det skulle have gjort Zorninger sur. Som jeg også skriver så opsagde Troels Bech selv sin stilling, da han ikke ville fyre Zorninger. Derefter kom hele historien fra Brøndby om at Bech skulle starte egen virksomhed i Italien sammen med hans kone. Det var en lodret løgn
Hvorfor ansætte Zorninger som Manager, når han ikke kunne bruges som træner heller ikke det hænger sammen. Samtidig har vi som jeg skrev fået flere begrundelser fra JB om hvorfor han blev fyret.
Man kan ikke opstille resultatet af vundet DM titler som Du gør. Det er indiskutabelt at Laudrup og Zorninger har præsteret noget ingen andre trænere i Brøndby har gjort de sidste 20 år.
Man kan aldrig spå om fremtiden, men som tingene ser ud idag, findes der ikke en eneste Brøndby spiller som kan sælges for 30 millioner eller mere. Frendrup er som jeg ser det, den eneste unge spiller der har kvaliteter til at spille på 1. holdet. De andre er der kun fordi Frederiksen er tvunget til det. Det er jo ikke tegn på at Brøndbys unge er kæmpe talenter fordi de er i 1. holdstruppen, de fleste af dem er der kun af nød. Nemlig økonomi.
Når Brøndby bliver solgt/overtaget så vil der ikke være mange af de unge der vil være i 1. holdstruppen. Men vælger man at sige som Brøndby åbenbart gør, at 3-4 af de erfarede spiller der er i truppen skal sælges eller forsøgs solgt, så kommer Brøndby med meget stor sandsynlighed ikke i top 6. Det vil som jeg skrev tidligere koste klubben minimum15-20 millioner.
Det er det man får ud af at spare i stedet for at investere.

Michael, BS Polen

Hjemmeside E-mail

Wroclaw, Polen,
10.07.2020, 08:53

@ Toska
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (0)

Hvad så ?

» I forhold til teori omkring fyringen af Zorninger, har jeg fra en person
» som burde vide det, da vedkommende var meget tæt på. Jeg har det fra
» vedkommende, men tror på vedkommende da tidligere informationer har været
» rigtige.
» JB skulle bl.a have lovet Zorninger at Nørregård ikke skulle have været
» solgt før til jul, den aftale løb JB fra, og det skulle have gjort
» Zorninger sur. Som jeg også skriver så opsagde Troels Bech selv sin
» stilling, da han ikke ville fyre Zorninger.

Det lyder ganske sandsynligt.

» Derefter kom hele historien fra
» Brøndby om at Bech skulle starte egen virksomhed i Italien sammen med hans
» kone. Det var en lodret løgn

Den her kan du ikke toerre af paa BIF... "Nu har Troels Bech så løftet sløret for, hvad han skal få tiden til at gå med i Italien. Han har nemlig i et interview med Berlingske Business forklaret, at han vil starte sin egen virksomhed, hvor han og hans hustru vil tilbyde kursusophold til virksomhed og privatpersoner."

Historien, ligemeget hvor lidt det projekt saa blev til, kom fra TB selv...

» Man kan ikke opstille resultatet af vundet DM titler som Du gør. Det er
» indiskutabelt at Laudrup og Zorninger har præsteret noget ingen andre
» trænere i Brøndby har gjort de sidste 20 år.

Uden tvivl. Men Laudrup burde have praesteret mere. Med den trup og den oekonomi vi havde i forhold til konkurrenterne i de aar...

» Man kan aldrig spå om fremtiden, men som tingene ser ud idag, findes der
» ikke en eneste Brøndby spiller som kan sælges for 30 millioner eller mere.
» Frendrup er som jeg ser det, den eneste unge spiller der har kvaliteter til
» at spille på 1. holdet. De andre er der kun fordi Frederiksen er tvunget
» til det. Det er jo ikke tegn på at Brøndbys unge er kæmpe talenter fordi de
» er i 1. holdstruppen, de fleste af dem er der kun af nød. Nemlig økonomi.

Nu kan jeg se du skrev det her foer 4-0 afklapsningen af FCN - Danmarks store talentfabrik - igaar. Saa jeg vil undlade at skrive noget om Lindstroem og Bruus ;-)

» Når Brøndby bliver solgt/overtaget så vil der ikke være mange af de unge
» der vil være i 1. holdstruppen. Men vælger man at sige som Brøndby åbenbart
» gør, at 3-4 af de erfarede spiller der er i truppen skal sælges eller
» forsøgs solgt, så kommer Brøndby med meget stor sandsynlighed ikke i top 6.

Igen, det vil tiden vise. Specielt i fodbold er det risikabelt at komme med alt for mange "sikre" fremtidsudsigter. Der var heller ikke mange der havde set vores monstersaeson under AZ komme. Der var generel enighed om at der gaar mindst 10 aar foer vi kan true fck...

» Det vil som jeg skrev tidligere koste klubben minimum15-20 millioner.
» Det er det man får ud af at spare i stedet for at investere.

Er enig i at det ofte er bedre at investere sig ud af kriser. Men det skorter ikke paa tilfaelde - ogsaa fra erhvervslivet - hvor et firma der har slanket sig lidt og stroemlinet sine forretninger, staar meget staerkere. Jeg tror personligt at vi - denne gang - er paa rette vej. Vi har proevet at koebe os ud af krisen. Mange gange. Det har indtil nu ikke rigtigt givet nogen effekt, udover et minus der er oppe at ringe ved miliarden over de sidste 15 aar...

---
-nille (11:27): Polen du opfører dig på en måde der mere end antyder et meget stort behov for at fjerne fokus fra størrelsen på din mandlighed

Evil Empire (20:54): Sådan, din smukke polak !<3

MadBoys

08.07.2020, 09:43
(redigeret af MadBoys
at 08.07.2020, 09:49)


@ Toska
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (5)

Hvad så ?

Helt enig....
Det vi viste i søndags var ikke superliga værdigt. Den måde Bif spiller på under NF er ikke Brøndby værdigt. Jeg tror dog ikke det holder længe da medierne nu er begyndt at presse på omkring spillestil og offensiven

dr. køge

Hjemmeside

08.07.2020, 14:41

@ MadBoys
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

Hvad så ?

» Helt enig....
» Det vi viste i søndags var ikke superliga værdigt. Den måde Bif spiller på
» under NF er ikke Brøndby værdigt. Jeg tror dog ikke det holder længe da
» medierne nu er begyndt at presse på omkring spillestil og offensiven

Det er bare en rigtig trist situation vi er i for tiden. Når noget ikke går godt er det NF's skyld, og alle vil have AZ tilbage.

Indse at vi ingen penge har, røde regnskaber så langt tilbage øjet rækker. Det har bestyrelsen besluttet at ændre på. Derfor er vi igang med at lave et turn-around på. DVS de dyre spillere skal ud, og MC skal ind.

Det kan ingen forvente kører smurt fra dag 1. Det kommer til at gøre ondt. Det kommer til at kunne ses på tabellen, spillestilen og underholdningsværdien. Men vi har levet over evne i alt alt for lang tid.

Hvis i vil ændre det, er løsningen ikke at få AZ tilbage, og så er der lavet et quick fix. Løsningen er at skaffe flere penge til klubben, eller sælge vores sjæl til djævlen.

---
Fan af Brøndby IF siden Faxe tribunen var en grusbunke (og så gammel er jeg endda ikke).

Toska

09.07.2020, 11:40

@ dr. køge
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (0)

Hvad så ?

Succes på banen, giver penge i kassen. Ingen vil investere eller sponsere tabere.

Macbane

08.07.2020, 10:05

@ Toska
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (2)

Hvad så ?

Det er fedt du gider tage den dybe vinkel/diskussion. Men der er flere ting i det du skriver der er for banalt sat op.

AGF skal præstere over tid før vi kan tale om de er top hold. Øjebliksbilledet her og nu er at AGF er klart bedre end vi er. Det samme kunne du sige under AZ. Der var vi jo også et af de bedste hold i ligaen i 2 år. Men nu er vi reduceret til et sub top hold igen.

Dette handler ikke om vi har AZ eller ML som træner. Det handler om at vi har en sportslig strategi og en ledelse der følger denne. Se på FCM og FCN hvordan de bare skifter træneren og kører videre. Det er den sportsligeledelse der sikrer den langvarige succes ikke træneren. Træneren er en del af det sortslige setup.

Personligt synes jeg AZ udrettede mere end ML. Forestil dig bare hvad Maxsø kunne have gjort ved defensiven under AZ ? AZ havde satme ikke optimale vilkår. Det var flot det han udrettede. Men han manglede at udvikle sin stil og sit koncept.

Vi er NØDT til at forstå at vi SKAL have en sportslig strategi og setup over længere tid før vi skaber det fundament som kan bære det du ser i Parken, på heden og i Farum.

22227

08.07.2020, 10:11

@ Toska
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (11)

Hvad så ?

Fantastisk godt skrevet.
Vi er mange fodbold elskere der hver dag håber på "BREAKING NEWS" NF fyret, AZ tilbage i Brøndby

Macbane

08.07.2020, 10:47

@ 22227
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (2)

Hvad så ?

Kom nu videre og forstå det store billede..

Loxam1966

08.07.2020, 12:13

@ Macbane
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (8)

Hvad så ?

» Kom nu videre og forstå det store billede..

Det store billede er at det hele sejler og vi har brug for at az redder os

pafko

08.07.2020, 11:50

@ Toska
 


Synes godt om (13)
Synes ikke om (6)

Hvad så ?

Hvordan kan i blive ved med at råbe "AZ Tilbage", "Alle andre end AZ tog fejl".
Nu bliver jeg sgu træt i hovedet af det. Det er sikkert også typerne som ikke kan lade vær' med at ringe til eks-kæresten når de bliver desperate..

Det er forfærdeligt at høre på nu. Hvornår forstår i at AZ ikke er her længere. Den mægtige Troels Bech er her heller ikke længere.

Kan i ikke forholde jer til hvad der er tilbage og hvordan vi kan komme videre i stedet for det her tuderi.

Loxam1966

08.07.2020, 12:14

@ pafko
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (11)

Hvad så ?

» Hvordan kan i blive ved med at råbe "AZ Tilbage", "Alle andre end AZ tog
» fejl".
» Nu bliver jeg sgu træt i hovedet af det. Det er sikkert også typerne som
» ikke kan lade vær' med at ringe til eks-kæresten når de bliver desperate..
»
» Det er forfærdeligt at høre på nu. Hvornår forstår i at AZ ikke er her
» længere. Den mægtige Troels Bech er her heller ikke længere.
»
» Kan i ikke forholde jer til hvad der er tilbage og hvordan vi kan komme
» videre i stedet for det her tuderi.

Kun az får os videre

J64

08.07.2020, 12:43
(redigeret af J64
at 08.07.2020, 13:30)


@ Loxam1966
 


Synes godt om (7)
Synes ikke om (0)

Hvad så ?

Det nuværende projekt som er sat i søen med CV i spidsen er et langtidsprojekt, og der går 4-5 år før vi forhåbentligt ser resultaterne af det. Indtil da skal vi forsøge at fastholde en position som nummer 3-4 i ligaen og udvikle klubben. Hvis man tror vi kommer til at spille i top 2 førend, så kommer man til at være meget frustreret de næste par år.

Den nuværende top 3 målsætning er jævnfør selskabsmeddelelsen sat til og med 2023/2024 sæsonen og jeg tror man håber at man om 4 år i sommeren 2024 på troværdig vis kan ændre den målsætning til top 2.

AZ var ikke et langtidsholdbart projekt, men en ok måde at skyde strategi 6.4 igang, man skulle bare fra start af have en plan for skridtet efter AZ.

Hvad angår spillestil, så undrer CV's udtalelser om Atl. Madrid mig lidt. Forbinder mere den slags fodbold med AGF. Hvad er problemet i at fastholde at vi skal spille angrebsbetonet presfodbold?

Det virker som om den defensive sårbarhed under AZ har skræmt os, men den ultimative form for presfodbold som AZ står for er jo ikke den eneste måde man kan spille presfodbold på, flere klubber i tyskland og med liverpool som det bedste eksempel er jo også gået over til at spille en mere modificeret form for presfodbold.

Derudover så skal man også accepterer at man ikke rammer sit udtryk i alle kampe, tusind gange har man da også hørt en fcn eller fcm træner stå bagefter en kamp og sige at de ikke kom med det rigtige udtryk idag.

Enkelte hele kampe eller enkelte perioder i kampe kan ens udtryk udfolde sig, men man skal også formå og acceptere at der er perioder hvor man skal kunne stå lavt og forsvarer sig (specielt i enkelte SL topkampe og mod bedre hold i Europa) plus at man skal være komfortabel med bolden på fødderne og kunne kontrollere en kamp igennem boldbesiddelse. Samtidig med at man strategisk arbejder med en spilfilosofi som går på direkte angrebslysten presfodbold og primært rekrutterer spillere derefter.

Selvfølgelig kan man ikke mestre alle aspekter af spillet, men man skal være virkeligt god til dele af spillet og på et hvis niveau kunne udfører andre. Det er svært, men det skal et kontinuerligt tophold kunne, som vil have succes i europa og det er stadigt målsætningen for Brøndby IF på den lange bane.

Vrage

08.07.2020, 12:40

@ pafko
 


Synes godt om (9)
Synes ikke om (4)

Hvad så ?

» Hvordan kan i blive ved med at råbe "AZ Tilbage", "Alle andre end AZ tog
» fejl".
» Nu bliver jeg sgu træt i hovedet af det. Det er sikkert også typerne som
» ikke kan lade vær' med at ringe til eks-kæresten når de bliver desperate..
»
» Det er forfærdeligt at høre på nu. Hvornår forstår i at AZ ikke er her
» længere. Den mægtige Troels Bech er her heller ikke længere.
»
» Kan i ikke forholde jer til hvad der er tilbage og hvordan vi kan komme
» videre i stedet for det her tuderi.


FULDKOMMEN ENIG. Det er ulideligt at se så mange, der i ramme alvor mener det. AZ bragte fantastisk bold med sig det første år, men det er som om, at folk fuldstændig har glemt, at han både kørte os i sænk internt ift. kultur og sammenhængskraft samt spillet på banen i de sidste 1,5 år var decideret horribelt også. Vi skabte ingen chancer og spillet var ligeledes febrilsk. Jeg orker bare ikke diskussionen, for folk har totalt tunnelsyn på den her.

Hvad der sker i disse dage er nøjagtigt hvorfor vi/ledelsen aldrig kan fastholde at satse på unge talenter, når det er meldt ud. For er spillet ringe i flere kampe i træk i de første 2 måneder af en ny strategiperiode, så bliver alle totalt desperate, vil have alle fyret og synes alt er lort. Jeg forstår godt, hvorfor ledelsen kan forfalde til dyre indkøb, når vi ligger sådan et pres.


Jeg ville da gerne se anderledes bold end vi spiller nu, men jeg er MEGA fan af, at vi satser på de unge nu og giver dem chancen - også selvom man i de første par år vil opleve at kvaliteten er lidt lavere. Der er en vej, der skal vises inden yngre og bedre talenter vil komme til klubben - og den vej viser vi pt. Bare ærgerligt os fans ikke støtter op - bedst afspejlet ved, at vi laver 100 indlæg når det går dårligt, og når det går godt som mod FCN, så er der 3 kommentarer. Det er desværre fakta.

Doktorenergud

08.07.2020, 14:14

@ Vrage
 


Synes godt om (6)
Synes ikke om (4)

Hvad så ?

» FULDKOMMEN ENIG. Det er ulideligt at se så mange, der i ramme alvor mener
» det. AZ bragte fantastisk bold med sig det første år, men det er som om, at
» folk fuldstændig har glemt, at han både kørte os i sænk internt ift. kultur
» og sammenhængskraft samt spillet på banen i de sidste 1,5 år var decideret
» horribelt også. Vi skabte ingen chancer og spillet var ligeledes febrilsk.
» Jeg orker bare ikke diskussionen, for folk har totalt tunnelsyn på den
» her.

Skal vi ikke prøve at være lidt seriøse her? Ja, AZ havde en vaklende sæson efter den største skuffelse i nyere tid og med salg af Rønnow, Pukki og Nørgaard, og med sammenspilning af en bunke nye spillere som klubbens ledelses altså også syntes var en god ide at hente.

De sidste 8 kampe inden fyringen leverer han 5 sejre, 1 uafgjort og 2 nederlag - perspektiv? De 2 kampe han taber, til Vendsyssel og Esbjerg (Begge uden Wilzcek) havde vi henholdsvis 19 og 9 afslutninger. Var det gode kampe, nej... Havde vi problemer i forsvaret med en Röcker i underlig niveaufald, helt sikkert. Men come on - fyringsgrundlag?

At du ligefrem påstår, at vi ingen chancer skabte under AZ's sidste 1,5 år er decideret ubegavet skrevet. Har nævnt det før: Vi var alle 3 år under AZ det mest afsluttende hold i ligaen - med afstand!

MadBoys

08.07.2020, 16:23

@ Vrage
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (4)

Hvad så ?

Hvis spillet under AZ - også det sidste år var forfærdeligt - så har du vel efterhånden revet alt håret af dig selv, når du ser NF spil.

alle folk ser fosbold forskelligt, og har forskellige forståelse af hvordan spillet skal spilles. men hvis du spørg mig, så bryder jeg mig slet slet ikke om 8-0-2 opstillingen og boldflytteri.

en anden ting er, at bare fordi man har unge, så betyder ikke at de også er gode. man kan godt være god på et U19 første hold, men der er langt op til førsteholdet.

for at vi skal have gode unge spillere, så skal vi også have et top prof. scoutingnetværk. kunne læse i dag at Norsjælland har skrevet med en 16 årige knægt, som har været hos juve og Liverpool også. hvorfor er det FCN der signer ham, og ikke os?

Hvis du tænker, at alle de unge en dag bliver Ronaldo, så glem det. i de unge vi har ige nu, så ser det kun fornuftigt ud med slimane og Bruss, som vi kan afsætte international. du kan jo bare se hvordan det er gået med alle de andre unge som forlod os. Crone - patrick, er de kommet til udlandet, Nej vel. De er på andre hold i superligaen, hvor træneren er god.

generelt så er Danmark og den danske liga slet ikke for udlandske trænere, fordu vi nurser så meget omkring de unge, de er curling børn. jeg sad og så danish Dynamite den anden dag. ført da Seep P. kom til og blev træner, så ændre holdningen sig på det danske landshold. Seep minded lidt omkring AZ, også på den måde han var direkte og håndterede pressen.

efter AZ afgang er vi blevet lort, og det var vi klar over, men spillerne hygger, og det er vigtigt. Der bliver løjet direkte op i ansigtet, at vi skal fortsætte med press fold.....ja, i en 8-0-2 formation.....right.


» og sammenhængskraft samt spillet på banen i de sidste 1,5 år var decideret
» horribelt også. Vi skabte ingen chancer og spillet var ligeledes febrilsk.
» Jeg orker bare ikke diskussionen, for folk har totalt tunnelsyn på den
» her.
»
» Hvad der sker i disse dage er nøjagtigt hvorfor vi/ledelsen aldrig kan
» fastholde at satse på unge talenter, når det er meldt ud. For er spillet
» ringe i flere kampe i træk i de første 2 måneder af en ny strategiperiode,
» så bliver alle totalt desperate, vil have alle fyret og synes alt er lort.
» Jeg forstår godt, hvorfor ledelsen kan forfalde til dyre indkøb, når vi
» ligger sådan et pres.
»
»
» Jeg ville da gerne se anderledes bold end vi spiller nu, men jeg er MEGA
» fan af, at vi satser på de unge nu og giver dem chancen - også selvom man i
» de første par år vil opleve at kvaliteten er lidt lavere. Der er en vej,
» der skal vises inden yngre og bedre talenter vil komme til klubben - og den
» vej viser vi pt. Bare ærgerligt os fans ikke støtter op - bedst afspejlet
» ved, at vi laver 100 indlæg når det går dårligt, og når det går godt som
» mod FCN, så er der 3 kommentarer. Det er desværre fakta.

Macbane

08.07.2020, 14:05

@ pafko
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

Hvad så ?

Årets svar.

TL

Roskilde,
08.07.2020, 15:02

@ Toska
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (0)

Hvad så ?

Meget enig. Laudrup og AZ var begge succesfulde i Brøndby, og havde også det tilfælles at klubben ikke har kunne videreføre denne succes efter deres respektive afgange.

Jeg savner bestemt tiden under AZ (samt Laudrup, Skovdahl, etc.), men det betyder imidlertid ikke at jeg er uden kritikpunkter overfor hans tid i klubben eller at jeg ønsker ham tilbage i klubben. AZ tiden er slut, og det er tid til at se fremad.

mimor

08.07.2020, 15:46

@ TL
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (2)

Hvad så ?

CV dræber bare alle fremtidsudsigter, og går imod klubbens DNA ved at sige vi skal spille som Atletico Madrid
Det er vel nærmest det mest kedelige hold at se i hele spanien. Men det passer meget godt med den 3 største økonomi i sin liga, men derfor kan vi godt spille presfodbold, og også gerne med profiler, istedet for kun mælketænder. Men tror ikke CV vil bruge en krone på andre end forbedrede kontrakter til de unge

TL

Roskilde,
08.07.2020, 22:13

@ mimor
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (1)

Hvad så ?

Jeg er heller ikke fan af Atletico spillestil, og syntes vi skulle ha arbejdet videre med en spillestil baseret på presfodbold. Når det er sagt, virker det som om CV har fået styr på klubben fødekæde. Vi får endeligt forlænget med talenterne før det er for sent, hvilket er yderst positivt.

Mr. Jinx

08.07.2020, 16:27

@ Toska
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (5)

Hvad så ?

» Så til sidst vil jeg bare minde jer om, at efter Laudrup gik Brøndby
» tilbage på samtlige barometer, så kom Zorninger og så er klubben endnu
» engang på tilbage tog på samtlige barometer.

Laudrup var jo blevet for stor til Brøndby og nu var der vist en Mr. Brøndby i Per B, som dæleme også bærer en del af skylden for at det gik ringe efter Laudrups exit.

Tager vi et spring frem til Zorniger, så bankede han en helvedes masse energi ind i holdet, klubben og alt omkring Brøndby, desværre kom Ebbe Sand til og smadrede en del.

Havde vi fået CV ind der, havde det sku set noget lysere ud allerede nu, og så havde vi haft træneren på plads, for NF er ikke manden.

Eller NF er en god talent træner, hvilket vi nok vil se i et års tid endnu.

Det altoverskyggende problem pt er at økonomien ligger i ruiner, hvilket sætter alvorlige begrænsninger for klubben.

Jeg er ikke tilfreds med tingenes tilstand pt rent spillemæssigt, men at der nu for alvor bliver ryddet op i klubben og vi nærmer os et punkt, hvor indtægter og udgifter hænger sammen, kan alt andet lige kun være positivt.

Kan vi nå økonomisk ligevægt og forbedre spillet på banen, så begynder det at ligne noget, og gør vi det, så vil det også have en positiv effekt på banen.

At FC K og M så kører derudaf, det er desværre sådan det er, men hellere hente dem på den lange bane, end lave et quick fik og kaste om sig med en masse kroner vi ikke har.

Tiden med Jan K, Farnerud, Peter Tragic mf, som kom til klubben for en monster hyre er forhåbentligt slut, og det at vi kan få egne talenter igennem systemet er sku bedre end 11 udlændinge.

Lur mig om CV ikke nok skal få styr på det hele, og han er allerede godt på vej til det i mine øjne.
Han mangler blot at få sin træner ind, men pt hænger vi nok på NF som en overgangs træner.

fka Jorn

Hammel, Midtjylland/Østjylland,
08.07.2020, 18:54

@ Mr. Jinx
 


Synes godt om (6)
Synes ikke om (6)

Hvad så ?

» » Så til sidst vil jeg bare minde jer om, at efter Laudrup gik Brøndby
» » tilbage på samtlige barometer, så kom Zorninger og så er klubben endnu
» » engang på tilbage tog på samtlige barometer.

Jaah, og det var AZ som trak klubben ned igen . Med en nedtur der startede før den famøse pokalfinale!

»
» Laudrup var jo blevet for stor til Brøndby og nu var der vist en Mr.
» Brøndby i Per B, som dæleme også bærer en del af skylden for at det gik
» ringe efter Laudrups exit.

Det kan umuligt være Per B's skyld at han ikke kunne læse ML's tanker - tværtimod var Per B villig til at gå væsentlig længere end sædvanligt, for at få ML's kontrakt forlænget

»
» Tager vi et spring frem til Zorniger, så bankede han en helvedes masse
» energi ind i holdet, klubben og alt omkring Brøndby, desværre kom Ebbe Sand
» til og smadrede en del.

Mon ikke det snarere var AZ's notoriske manglende evner til at tænke defensivt!
»

---
Er sgu' ved at være træt af den AZ-lider der rider nogen som en psykose!

Mr. Jinx

08.07.2020, 19:33

@ fka Jorn
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (6)

Hvad så ?

»
» Mon ikke det snarere var AZ's notoriske manglende evner til at tænke
» defensivt!
» »

Han tænker i det mindste ikke så fandens defensivt som NF, hvor det at vi spiller os frem til en chance er en by i Rusland.

Zornigers kampe gad man se på, pt. er det sku sjældent jeg magter at se Brøndby spille, for det er sjovere at vælte på cykel end at se det lort de præsterer pt.

Stingaaa

09.07.2020, 08:24

@ Mr. Jinx
 


Synes godt om (5)
Synes ikke om (2)

Hvad så ?

Jeg kan godt lide den her tråd, så tak til Toska for et velskrevet indlæg.

AZ: Jeg får stadig gåsehud når jeg ser klip med ham. Han revitaliserede klubben med både sin enorme karisma og noget fedt fodboldspil. Han vil altid stå som en stor legende hos mig.
Jeg er ikke inde i motorrummet af klubben, men jeg tænker at løbet var kørt da han blev fyret.

Det ærger mig lidt, hvis nye trænere ikke kan få en fair chance, fordi kærligheden til AZ overskygger alt andet.

AZ er fortid, men en fortid man kan tænke tilbage på med glæde og stolthed.

NF: jeg har ingen personlige preferencer for eller imod NF. Han skal have en fair chance og bedømmes ud fra det han leverer. Som Brøndby fan bakker jeg selvfølgeligt op om en træner, når han præsterer og får holdet til at levere det som kan forventes af holdet.

CV. Jeg kan ikke forestille mig, at vi kan finde en bedre sportsdirektør end CV. Han skal nok sørge for, at vi får en ny træner når den tid kommer.

CV ved godt han er i BIF, han er helt bevidst om at vi ikke er tilfredse med middelmådighed. Han ønsker heller ikke selv middelmådighed. Han ved også, at løsningen ikke er et quickfix, men opbygning til at vi igen kan konkurrere med i toppen.

Hvis CV pludselig er fortid eller bliver fyret, så er jeg bange for at situationen i klubben er rigtig skidt. Lige nu ligner det at vi følger en fornuftig plan.


Holdet: Præsterer bedre end jeg havde troet efter afgangen af profiler i vinters.
Defensiven ser god ud og vi er begyndt at spille med flere og flere unge. Vi mangler kvalitet offensivt. Her tænker jeg, at det er et fokuspunkt for næste sæson, og det kommende transfervindue.
Vi skal stadig være forberedte på dårlige kampe, for de vil helt sikkert komme.

Atlético modellen: En fornuftig pragmatisk tanke. Vi skal have redskaber til at håndtere hold, hvor vi ikke kan klare os med offensiv fodbold.

MadBoys

09.07.2020, 10:07

@ Stingaaa
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (2)

Hvad så ?

selv med gode offensive spillere vil vi intet kunne udrette med formation 8-0-2 + intet press - drop back - stay back while atacking
»
»
» Holdet: Præsterer bedre end jeg havde troet efter afgangen af profiler i
» vinters.
» Defensiven ser god ud og vi er begyndt at spille med flere og flere unge.
» Vi mangler kvalitet offensivt. Her tænker jeg, at det er et fokuspunkt for
» næste sæson, og det kommende transfervindue.
» Vi skal stadig være forberedte på dårlige kampe, for de vil helt sikkert
» komme.
»
» Atlético modellen: En fornuftig pragmatisk tanke. Vi skal have redskaber
» til at håndtere hold, hvor vi ikke kan klare os med offensiv fodbold.

jimmykl40

09.07.2020, 12:54

@ Toska
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (5)

Hvad så ?

jeg er stor fan af AZ og så ham gerne tilbage, men det sker nok ikke, men han var den type som vi har brug for, no bullshit, diciplin og fik vores hold / spillere til at blomstre og stå for det som jeg elsker ved BIF.

Hvis man ser de store hold i Europa og selv fck, så tør disse trænere godt uddele skideballer og sætte navn på de spillere der ikke præstere.

Det gjorde AZ også, men det faldt ikke i god jord hos de fleste fans, for det kunne jo ødelægge vores syn på de talenter som jeg ikke synes var gode nok på det tidspunkt. AZ fik stor ros fra mange spillere, såsom Pukki, Kamil, Mukthar, Nørgaard o.s.v

Selvfølgelig var de unge spillere ikke tilfredse med lidt eller ingen spilletid og selvfølgelig havde Kim Vilfort en finger med i spillet, da fyringen skulle udskrives.

Vores tilstand i dag som jeg ser det :
Vi har en træner NF, som har smadret vores spil, pres, genpres, afslutninger på mål, vores antal løbe km i kampene og i de fleste kampe tilretter holdet udfra modstanderen, ligesom TF gjorde og tilmed bruger spillere på uvante pladser. Sidst med Radosevic på 8'er pladsen.

NF bruger unge spillere, men stadig får mange af disse spillere ikke særlig meget spilletid. Skipper, Jobbe, Kanbongo.

Slimane kan i mine øjne blive god og sælges for en god sum penge hvis han udvikler sig i den gode retning. Et sted mellem 10-15 mill.

Frendrup ser jeg ikke noget lys i, han er en spiller, der 90% af tiden spiller bagud og til siden. Han vinder sjældent dueller og er i mine øjne en alibispiller. Jeg synes simpelthen ikke han er god nok.

Vi bliver en udviklingsklub hvor middelmådige talenter sælges billigt og vores hold hele tiden skal ændres.

CV har ikke overbevist særligt meget, han sælger vores profiler for en slik og laver godt nok nye kontrakter med vores unge spillere, men jeg er ikke imponeret. CV har et stort navn, men om han kommer til at gøre det godt i BIF, det håber jeg og jeg håber, at BIF vil komme tilbage til top-2 i fremtiden, men det tror jeg bliver svært.

Vi sparer os igennem til en top-6 placering og bliver et midterhold og det er jeg ikke tilhænger af.

Vi kommer til at ændre målsætning og spilsystem fordi vi har en ledelse, der konstant ændrer kurs og tror træerne vokser ind i himlen, hvis bare man ændrer strategi og laver vores klub om til en discount klub, det går ikke, det er helt sikkert.

---
Engang Brøndby altid Brøndby

Ivaninho

E-mail

09.07.2020, 16:51

@ Toska
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (5)

Hvad så ?

Man er vel egentlig nødt til at dele analysen op i to dele. Selvfølgelig er der delte meninger om den sportslige strategi, men for mig er den del helt rigtig lige i øjeblikket.

Det at man træder et skridt tilbage, kommer af med nogle dyre løntunge spillere og satser på unge talenter, der har kulturen og mentaliteten under huden fra dag ét, er som sådan en fin idé med tanke på klubbens økonomi og tilstand. At man acceptere at det kommer til at koste resultater i en periode er som sådan også fint nok. Så er det et bevidst valg, hvor man sætter klubbens langtidsholdbarhed over de kortsigtede resultater.

Der hvor filmen knækker er når man ser spillets og holdets udvikling over den seneste periode. Det har simpelthen ikke været godt nok. Der er adskillige hold som har vist at man godt kan kombinere brugen af unge spillere med en positiv spillestil og udvikling. AaB, FCM og FCN for bare at nævne nogle.

Jeg tror også at tålmodigheden med projektet ville være noget større fra alle sider, hvis bare der var en positiv udvikling at spore i spillet på banen og de enkelte spilleres Niveau.

Hvis man sammenligner med AZ's første sæson, så blev vi ganske rigtigt 2'er, men der var også mange underlige udfald undervejs, med nederlag til EfB, ACH, m.fl. Men der var ingen større utilfredshed, fordi spil og udvikling pegede i den rigtige retning. Alle havde en fornemmelse af at det her kunne blive til noget godt.

Den fornemmelse har man ikke lige nu. Og så bliver de dårlige resultater sværere at tilgive.

Så kort sagt. Den overordnede sportslige strategi er rigtig. Udviklingen på banen og hos den enkelte spiller er ikke. Og så peger pilen mere eller mindre kun på træneren.

Stingaaa

10.07.2020, 11:47

@ Ivaninho
 


Synes godt om (8)
Synes ikke om (0)

Hvad så ?

Ivaninho

Jeg tror også at tålmodigheden med projektet ville være noget større fra alle sider, hvis bare der var en positiv udvikling at spore i spillet på banen og de enkelte spilleres Niveau.

Jeg er simpelthen lodret uenig i havd du ser. Jeg ser både en udvikling i spillet og hos de enkelte spillere:

Marvin Schwabe: Er vel i sin bedste periode lige nu. Har været stabilt god siden vinterpausen.

Bruus: En spiller som end ikke kunne begå sig i de lavere rækker, er omskolet til back og spiller imponerende.

Jung: Er gået fra at være en ofte udskældt back, til oftest at være CB. En rolle hvor han har gjort det godt. Bedste periode i klubben lige nu.

Maxsø: Er bare vokset og vokset siden ankomsten. Vigtigste spiller på holdet.

Hjørtur: Nogen stjerne er han ikke, men præsterer fornuftigt. Måske bedste periobe i BIF tiden. Dog så han også fornuftig ud i en periode ved siden af Rocker.

Gammelby: Spiller det bedste i sin BIF tid. Om det så er godt nok kan med rette diskuteres.

Mensah: Har vel heller ikke præsteret bedre end under NF. Om det er godt nok kan med rette diskuteres.

Frendrup: Er bare inde i en udvikling hvor jeg tænker Wauw..

Tibbling: En spiller som har skuffet længe. Ser ud til at være på vej tilbage.

Vigen: Lidt som med Tibbling. Lever ikke op til forventningerne, men er måske på rette vej.

Rado: Ser ikke nogen hverken positiv eller negativ udvikling her.

Slimane: En spiller jeg dårligt havde hørt om for et halvt år siden. Nu en spiller vi har store forventninger til.

Hedlund: Spiller på det samme niveau som hidtil.

Jobbe: Begynder at finde en stabilitet, og bliver bedre og bedre.

Uhre: Spiller sine bedste kampe nogensinde i BIF trøjen-


Overordnet om holdets udvikling:

Vi har fået en stabil og stræk defensiv. Dette er en udvikling.

Vi spiller med unge spillere af egen avl. Dette er en udvikling.

Spillere viser fremgang og forbedrer sig: Dette er en udvikling.

Ja, der er stadig ting som skal forbedres, men overordnet set er perioden fra vintertransfervinduets slutning, og afgangen af de store profiler og til nu, forløbet over min forventning.

Ivaninho

E-mail

10.07.2020, 14:59

@ Stingaaa
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (5)

Hvad så ?

» Jeg er simpelthen lodret uenig i havd du ser. Jeg ser både en udvikling i
» spillet og hos de enkelte spillere:

Fedt! Det ville godt nok være et kedeligt debatforum hvis vi alle sammen var enige.

Uden at komme ind på hver enkelt spiller vil jeg sige at du og jeg bare har en grundlæggende forskellig definition af ordet udvikling. Ja selvfølgelig er der enkelte spillere der har udviklet sig. Men den udvikling har efter min mening kun bragt dem til hvad man som minimum kan forvente af dem. I nogle tilfælde ikke engang.

Skal jeg f.eks. være glad for at Marvin nu kun dropper eller laver fejl i hver femte kamp istedet for hver anden? Skal jeg klappe i mine hænder over at Jung ikke længere lader sig skrue ned i græsset af sine direkte modstandere? Skal jeg glæde mig over at Hjortur kun laver afgørende fejl i hver tredje kamp i stedet for hver kamp? Skal jeg tage den store klaphat på fordi Uhre har spillet 3 gode kampe og scoret i 2 af dem? I'm sorry, men der skal mere til.

» Overordnet om holdets udvikling:
»
» Vi har fået en stabil og stræk defensiv. Dette er en udvikling.

Dette er ikke en spillemæssig udvikling, men en konsekvens af at man har købt en af ligaens bedste forsvarsspillere og at man har et mere defensivt udgangspunkt som helhed. Enhver træner kan forbedre et forsvar hvis man konsekvent stiller med 5-8 defensive spillere til hver kamp.

» Vi spiller med unge spillere af egen avl. Dette er en udvikling.

Dette er ikke en spillemæssig udvikling men et strategisk valg, hvilket er det helt rigtige valg, som jeg også skriver i mit oprindelige indlæg.

» Spillere viser fremgang og forbedrer sig: Dette er en udvikling.

Det er i bedste fald en subjektiv betragtning. Der er intet i tal, statistik eller fakta, som kan underbygge det.

» Ja, der er stadig ting som skal forbedres, men overordnet set er perioden
» fra vintertransfervinduets slutning, og afgangen af de store profiler og
» til nu, forløbet over min forventning.

Resultatmæssigt ja, også for mig. Men vi har været præcis lige så bovlamme foran mål som jeg havde regnet med efter Kamil og Kaisers afgang. I 70-75 procent af de kampe vi har spillet efter pausen har vi nærmest intet skabt offensivt. Hvis du ikke tror på mig så se gerne kampstatistikkerne og expected goals igennem for kampene mod AGF, ACH, FCM og AaB. Det er ikke noget jeg forbinder med en spillemæsigt positiv udvikling.

Problemet er at man har valgt at fravige den spillestil, som man har lovet omverdenen at man vil være de bedste i Danmark til og gået på kompromis med de grundholdninger der er meldt ud. Det skal man kun gøre hvis man er 100% sikker på at det kan skabe bedre resultater. Og det har det ikke gjort.

dalllmand

10.07.2020, 20:00

@ Ivaninho
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (1)

Hvad så ?

» Problemet er at man har valgt at fravige den spillestil, som man har lovet
» omverdenen at man vil være de bedste i Danmark til og gået på kompromis med
» de grundholdninger der er meldt ud. Det skal man kun gøre hvis man er 100%
» sikker på at det kan skabe bedre resultater. Og det har det ikke gjort.

Tror du vi ville have samme position I tabellen lige nu hvis vi havde praktiseret et højt pres (strategi eller ej)
hvis man skal tro på CV så har ham forlangt at bruge nye unge spillere istedet for etablerede spillere og samtidig blive nr 3

Man behøver vel ikke at omskrive strategien fordi man midlertidig ( 1-2 sæsoner) går på kompromis med den da man skal have resultater mens man totalt ændrer en trup sammensætning

Vi skal nu have 3-4 konkurrence dygtige Mc spillere tæt på eller Instagram opstillingen mens man har fjernet ALT offensivt power som vi havde tilbage...
det ville være tæt på selvmord ikke at have defensiven på plads og beskytte sig selv... forhåbentlig kan vi adresse nogle af de mangler vi til sommer mens vi videre udvikler de unge...

Ivaninho

E-mail

13.07.2020, 11:07

@ dalllmand
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

Hvad så ?

» Tror du vi ville have samme position I tabellen lige nu hvis vi havde
» praktiseret et højt pres (strategi eller ej)
» hvis man skal tro på CV så har ham forlangt at bruge nye unge spillere
» istedet for etablerede spillere og samtidig blive nr 3

Hypotetisk og umuligt at sige noget om. Kan dog konstatere at vi faktisk lå samme sted i tabellen sidste år, med en helt anden spillestil.

» Man behøver vel ikke at omskrive strategien fordi man midlertidig ( 1-2
» sæsoner) går på kompromis med den da man skal have resultater mens man
» totalt ændrer en trup sammensætning

Hvordan ved vi at det er midlertidigt?

» Vi skal nu have 3-4 konkurrence dygtige Mc spillere tæt på eller Instagram
» opstillingen mens man har fjernet ALT offensivt power som vi havde
» tilbage...
» det ville være tæt på selvmord ikke at have defensiven på plads og beskytte
» sig selv... forhåbentlig kan vi adresse nogle af de mangler vi til sommer
» mens vi videre udvikler de unge...

Har jeg nogensinde påstået at det ikke var vigtigt med en stærk defensiv?

Stingaaa

11.07.2020, 08:18

@ Ivaninho
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (1)

Hvad så ?

Fedt! Det ville godt nok være et kedeligt debatforum hvis vi alle sammen var enige.

Uden at komme ind på hver enkelt spiller vil jeg sige at du og jeg bare har en grundlæggende forskellig definition af ordet udvikling. Ja selvfølgelig er der enkelte spillere der har udviklet sig. Men den udvikling har efter min mening kun bragt dem til hvad man som minimum kan forvente af dem. I nogle tilfælde ikke engang.

Skal jeg f.eks. være glad for at Marvin nu kun dropper eller laver fejl i hver femte kamp istedet for hver anden? Skal jeg klappe i mine hænder over at Jung ikke længere lader sig skrue ned i græsset af sine direkte modstandere? Skal jeg glæde mig over at Hjortur kun laver afgørende fejl i hver tredje kamp i stedet for hver kamp? Skal jeg tage den store klaphat på fordi Uhre har spillet 3 gode kampe og scoret i 2 af dem? I'm sorry, men der skal mere til.


Skønt med et debat forum hvor der debat.....

Helt overordnet set så handler det for mig om fairness overfor klubben og NF.

Det er grundlæggende urimeligt at alt hvad der går godt, bare er et udtryk for noget forventeligt, mens det der går skidt hænger sammen med uduelighed.

Jeg vil ikke blande mig i hvad du skal være glad for, men jeg er glad for de positive udviklinger jeg ser på holdet.

» Vi spiller med unge spillere af egen avl. Dette er en udvikling.

Dette er ikke en spillemæssig udvikling men et strategisk valg, hvilket er det helt rigtige valg, som jeg også skriver i mit oprindelige indlæg.

Du har ret i at det er et valg at spille med unge spillere af egen avl. Alle spillere der udtages er i det lys et valg.

At de unge spillere man bruger kan begå sig i ligaen, er i mine øjne udtryk for en udvikling. Vi skal ikke lang tid tilbage i tiden før vi havde et hold bestående af udelukkende udlændinge, og en træner som ikke kunne se at vi havde talenter der kunne bruges.

» Spillere viser fremgang og forbedrer sig: Dette er en udvikling.

Det er i bedste fald en subjektiv betragtning. Der er intet i tal, statistik eller fakta, som kan underbygge det.

Du har helt ret. Det er en subjektiv vurdering.

Problemet er at man har valgt at fravige den spillestil, som man har lovet omverdenen at man vil være de bedste i Danmark til og gået på kompromis med de grundholdninger der er meldt ud. Det skal man kun gøre hvis man er 100% sikker på at det kan skabe bedre resultater. Og det har det ikke gjort.

Vi spiller stadig presfodbold, men har en mere pragmatisk tilgang til spillet.
Jeg kan sagtens forstå at man kan blive frustreret over, at vi ikke længere praktiserer AZ´s ultimative stil.

Ivaninho

E-mail

13.07.2020, 11:33

@ Stingaaa
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (2)

Hvad så ?

» Skønt med et debat forum hvor der debat.....
»
» Helt overordnet set så handler det for mig om fairness overfor klubben og
» NF.

NF får alt for meget meget mere uberettiget, unuanceret kritik end han fortjener. Det er vi helt enige om.

» Det er grundlæggende urimeligt at alt hvad der går godt, bare er et udtryk
» for noget forventeligt, mens det der går skidt hænger sammen med
» uduelighed.

Jeg er enig og mindes ikke at have påstået andet. Min holdning er at vi ikke er der hvor man kan forvente at være i forhold til spillestil og udtryk når man nu er et år inde i en træners periode. Men det er ikke ensbetydende med at NF intet godt har gjort.

» Jeg vil ikke blande mig i hvad du skal være glad for, men jeg er glad for
» de positive udviklinger jeg ser på holdet.

Det kommer i glimt. Jeg bliver da også glad når jeg ser holdet præstere godt, som f.eks. mod FCN og i kampen igår. Min bekymring går ikke på enkelte kampe men det store billede. Jeg har hele tiden sagt at NF skal have tid til at sætte sit aftryk, men nu er vi efterhånden derhenne hvor der ikke bør være så store udsving og så stor forskel på udtryk og spil, som vi oplever over en række kampe.

» Du har ret i at det er et valg at spille med unge spillere af egen avl.
» Alle spillere der udtages er i det lys et valg.


»
» At de unge spillere man bruger kan begå sig i ligaen, er i mine øjne udtryk
» for en udvikling. Vi skal ikke lang tid tilbage i tiden før vi havde et
» hold bestående af udelukkende udlændinge, og en træner som ikke kunne se at
» vi havde talenter der kunne bruges.

NF har en tiltro til de unge og jeg kan kun tage hatten af for det arbejde han og teamet laver med at integrere MC-spillere på førsteholdet. Det er virkelig flot. At vi har haft en træner tidligere, som ikke kunne se talentet er ikke ensbetydende med at talentet ikke har været der. Hvis du går tilbage og læser nogle af mine gamle indlæg vil du også se at jeg har været en af dem, som har været meget uforstående for at vi skulle hente alle mulige obskure udlændinge på dyre kontrakter, når vi har talenter i MC der kunne gøre det lige så godt. På den del er jeg rigtig glad for NF's arbejde.

Så ja det er helt klart en udvikling i strategien og mentaliteten omkring de unge spillere i klubben, men det er jo heller ikke det jeg opponerer imod. Det er manglen på et klart koncept, udtryk og spillestil over en længere periode end 3 kampe.

» Problemet er at man har valgt at fravige den spillestil, som man har
» lovet omverdenen at man vil være de bedste i Danmark til og gået på
» kompromis med de grundholdninger der er meldt ud. Det skal man kun gøre
» hvis man er 100% sikker på at det kan skabe bedre resultater. Og det har
» det ikke gjort.

»
» Vi spiller stadig presfodbold, men har en mere pragmatisk tilgang til
» spillet.
» Jeg kan sagtens forstå at man kan blive frustreret over, at vi ikke længere
» praktiserer AZ´s ultimative stil.

Det er nu ikke fordi jeg længes efter den ultimative stil under AZ, selvom jeg synes han gjorde mange ting rigtigt. Men i min forståelse af Brøndby forbinder jeg ikke klubben med betondefensiv og omstillingsfodbold, hvor man går på banen for ikke at tabe. Jeg forbinder Brøndby IF med offensivt, nytænkende fodbold hvor man går på banen for at vinde.

Men i sidste ende er det egentlig underordnet så længe man kan se en klar udvikling og forbedring i holdet.

Jeg synes ikke NF skal fyres, selvom jeg synes at han har en stor del af ansvaret for de svingende resultater. I hvert fald ikke så længe man ikke har et klart bedre alternativ. Han skal have næste transfervindue og have lov til at tilføje nogle spillere, som han mangler. Men derefter er det altså ikke nok at man bruger mange unge spillere og har en stærk defensiv. Så vil jeg gerne se udvikling i både spil og resultater.

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
555377 indlæg i 26613 tråde, 12583 registrerede brugere, 213 brugere logget ind(19 registrerede, 194 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^