SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Tommy Kjærsgaard, TV3

13.08.2022, 19:41
 


Synes godt om (9)
Synes ikke om (4)

TV Debat om uroligheder (SydSiden Online)

Hej.

Jeg er redaktør for Onside på TV3+.

På søndag laver vi en special udsendelse fra kl. 22-22:45, hvor vi sætter et debatprogram op for at diskutere de dårlige sider af fodboldfankulturen i Danmark.

Vi får FCKs og BIFs direktører, justitsministeren, politiet og en TV-chef i studiet.

Siden onsdag har jeg søgt efter fan-repræsentanter, da jeg også synes, at jeres stemme skal høres.

Jeg har skrevet til Brøndbys SLO, til alle tilgængelige email adresser på fanklubbernes hjemmesider og til diverse folk på Messenger.

Men jeg har intet hørt. Derfor poster jeg nu for første gang i mit liv på dette forum.

Vi vil meget gerne have fans repræsenteret. Og helst fans der både er gode til at formulere sig og tør stå foran et kamera, men også fans som ved hvad det handler om - altså nogen der er til de fleste hjemme- og udekampe og altid står på stemningstribunen.

FCKFC er i gang med at finde en repræsentant og det ville virke lidt forkert, hvis vi kun har en fan derfra med.

Kan I sætte mig i kontakt med medlemmer af Sydsiden eller Alpha der ville være interesserede i at stille op?

Jeg håber meget at høre fra nogen af jer.

Min email er: tommy.kjaersgaard@viaplaygroup.com

Troldmanden

13.08.2022, 20:22

@ Tommy Kjærsgaard, TV3
 


Synes godt om (17)
Synes ikke om (2)

Kom selv på stadion...

Hej Tommy
Du har nok ikke hørt nogen, for det er et absolut mindretal af mindretallet, der har noget med al den ballade at gøre. Vi andre (og der er flere tusinde af os) følger BIF i tykt og tyndt. Vi lider, griner og græder med klubben og holdet. Tror ikke der er nogen som vil stå og se dum ud i et debatprogram, hvor man jo allerede ved fra dit oplæg, at det skal handle om hooligans, fodboldtosser, pyro-afbrændere, kokainsniffere og voldsmænd - og at Justitsministeren vil galde op om nye sikkerhedszoner, overvågning og kollektive straffe...
Du skriver: "Vi vil meget gerne have fans repræsenteret. Og helst fans der både er gode til at formulere sig og tør stå foran et kamera, men også fans som ved hvad det handler om - altså nogen der er til de fleste hjemme- og udekampe og altid står på stemningstribunen." - her bliver jeg lidt træt... Hvad med om du i stedet startede med at tage på Brøndby Stadion i morgen (Søndag den 14.8) og stillede dig på Sydsiden og selv oplevede den fantastiske stemning, der er på lægterne - og særligt hvis vi vinder :-)
Lidt research vil måske bringe flere nuancer til jeres TV-debat.
God jagt efter en fan til debatten
/ Trold

Tommy Kjærsgaard, TV3

13.08.2022, 20:52

@ Troldmanden
 


Synes godt om (10)
Synes ikke om (1)

Kom selv på stadion...

Hej Troldmanden.

Jeg er fuldstændig enig i, at det er en promille af folk der møder op, der opfører sig tosset. Det er en del af præmissen for vores debat i morgen.

Jeg søger ikke at få kontakt med problemelementerne. Jeg søger NETOP kontakt med de rigtige fans - dem som sørger for en fantastisk stemning uge efter uge.

Grunden til at jeg skriver, at man skal vide, hvad det handler om er, at jeg ikke vil have en repræsentant som ikke har stået på stemningstribunen i mange år eller som sjældent møder op til kampe. Jeg er ked af, hvis min formulering ikke var klar nok.

Jeg søger efter en der kan repræsentere Brøndbys fans til et program der kan hjælpe med at sætte fokus på problemet og evt. tiltag. Og oplægget til det program handler ikke om at lave sensationer eller dvæle ved de voldsparate elementer - nej, det handler om, hvordan vi allesammen kan få fodbolden tilbage til et sted, hvor det at gå på stadion handler om at fejre klubberne og sporten.

Jeg er sikker på, at der findes Brøndby fans der har samme intention. Jeg håber at høre fra jer.

Mht. selv at komme på stadion, så er jeg der tit - også som tilskuer. Og hvis jeg ikke hører fra nogen som helst, så går jeg også gerne ned og spørger på stemningstribunen i morgen - jeg synes virkelig det ville være synd for debatten, hvis de rigtige fans ikke kommer til orde.

1312

Hellerup,
14.08.2022, 11:20

@ Troldmanden
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (2)

Kom selv på stadion...

Så det, jeg hører du siger er at journalisters tendens til at manipulere faktisk gik hen og gav bagslag, uanset om intentionerne er oprigtige eller ej.

Hvor skægt.

Tommy Kjærsgaard, TV3

14.08.2022, 09:19

@ Tommy Kjærsgaard, TV3
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (0)

TV Debat om uroligheder

Jeg har stadig ikke hørt fra nogen, men jeg kommer ned forbi stemningstribunen, når de første fans møder ind og så har man også mulighed for at fange mig der, hvis der er spørgsmål eller kommentarer.

Endnu engang - jeg håber virkelig, at I kan finde en, så jeres stemme også kan blive hørt.

loejf

14.08.2022, 12:39

@ Tommy Kjærsgaard, TV3
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (0)

TV Debat om uroligheder

Hej Tommy
Det er jo desværre nok forudsigeligt for dit program, også selv om det ikke er din hensigt, at en repræsentant fra stemningstribunen, i stedet for at skulle debattere om stemning til kampe og dedikeret fankultur, vil komme til udelukkende at skulle svare på spørgsmål om de hærværkstosser der senest har udstillet sig selv.
Og hvem gider dog stille op til at skulle det ?

thuesan

14.08.2022, 14:13

@ Tommy Kjærsgaard, TV3
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

TV Debat om uroligheder

Gi' manden, hvad han vil ha'!

Tommy er en legende o/

Nicki87

14.08.2022, 14:30

@ Tommy Kjærsgaard, TV3
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (0)

TV Debat om uroligheder

Hej Tommy

Måske har du større held ved at spørge på 3Point.dk. Du kan evt. spørge Nanna Møller Karlsen, da hun i forvejen laver flere fremragende podcast om Brøndby (Brøndbylyd).

Mvh.
Nicki

PS. ærgerligt at I ikke længere dækker NFL.

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
577290 indlæg i 27534 tråde, 12724 registrerede brugere, 154 brugere logget ind(9 registrerede, 145 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^